• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

    Βροντερό εθνικό παρών στην Θεσσαλονίκη μέσα στην βροχή...

    Αν και τα όσα προηγήθηκαν με τις απαγορεύσεις του αριστερού κράτους αλλά και τις προκλήσεις των κουκουλοφόρων που χτύπησαν πολίτες, η πρώτη πορεία ενάντια στην Ισλαμοποίησης και τα Hot Spot πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.
    Σχεδόν 600 εθνικιστές και Πατριώτες πορεύθηκαν ακομμάτιστα στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης μέσα σε καταρρακτώδη βροχή. 


    Συνεχείς είναι οι προσπάθειες των χαϊδεμένων παιδιών του συστήματος να παρεμποδίσουν την πραγματοποίησης της πρώτης συγκέντρωσης εναντίον της Ισλαμοποίησης της Πατρίδος μας που διοργανώνει ο «Ιερός Λόχος 2012». Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε δύο νεαρούς μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Όπως είπαν ένας 21χρονος και ένας 22χρονος, οι κουκουλοφόροι τους επιτέθηκαν καθώς πίστευαν πως είναι μέλη του Ιερού Λόχου και τους χτύπησαν με ξύλα και σιδερολοστούς.         Λίγο μετά μία πολυμελής ομάδα κινήθηκαν εναντίον ατόμου, το οποίο περπατούσε επί της οδού Νικολάου Γερμανού και προσπάθησαν να τον χτυπήσουν. Μόλις έγινε αντιληπτό το περιστατικό στην αστυνομία, επενέβησαν δικυκλιστές της ομάδας Ζ και άνδρες των ΜΑΤ. Το θύμα πρόλαβε και ξέφυγε από τα χέρια των κουκουλοφόρων και απομακρύνθηκε. Πριν λίγο η αστυνομία προσπάθησε να απομακρύνει αντιεξουσιαστές κινήθηκαν προς την περιοχή του Λευκού Πύργου, που ήταν συγκεντρωμένοι δεκάδες Εθνικιστές και Πατριώτες και συμμετείχαν στην συγκέντρωση, αλλά άνδρες των ΜΑΤ επενέβησαν αμέσως ώστε να μη προκληθούν επεισόδια.  Αυτή την στιγμή οι Έλληνες διαδηλωτές  πραγματοποιούν πορεία από την οδό Εγνατία προς το κέντρο. Την στιγμή που η κεφαλή της πορείας βρισκόταν στην καμάρα δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να σταματήσουν την πορεία των αντιεξουσιαστών . Άτομα από την πορεία άρχισαν να πετάνε πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις ενώ αυτές απάντησαν με κρότου λάμψεις .... 


    elkosmos.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ