• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

    Άντε Περαστικά Μας Και Καλώς Ήρθατε Στην Αραβική Ελλάδα Και Την Αραβική ΕΡΤ (Βίντεο) – Μπράβο Συντρόφια Λίγο Ακόμα Έμεινε… Δείτε Και Φρίξτε

    ΟΝΤΩΣ !! Γίναμε ΚΑΜΠΟΥΛ!! Καλώς ήρθατε στην Αραβική Ελλάδα!!! Αραβόφωνο δελτίο ειδήσεων έβγαλε η ΕΡΤ!Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε σήμερα! Μετά τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλλει και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνουν στην χώρα μας με τις ευλογίες ΣΥΡΙΖΑ, τώρα η Ελληνική τηλεόραση απέκτησε και αραβόφωνο δελτίο ειδήσεων!Λες και οι λαθρομετανάστες στους οποίους δήθεν απευθύνονται, έχουν τηλεόραση.
    Ζούμε στιγμές που δεν έχουν προηγούμενο. Και όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι μόνο η αρχή. Ετοιμαστείτε για τζαμιά σε κάθε γειτονιά και ότι ανθελληνικό μπορεί να δημιουργηθεί στην χώρα μας!
    Περιτό νομίζω να αναφέρω ότι λέει τα Σκόπια Μακεδονία στο 14ο δευτερόλεπτο ….


    Δείτε το βίντεο και περαστικά μας



    ΟΝΤΩΣ !! Γίναμε ΚΑΜΠΟΥΛ!! Καλώς ήρθατε στην Αραβική Ελλάδα!!! Αραβόφωνο δελτίο ειδήσεων έβγαλε η ΕΡΤ!Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε σήμερα! Μετά τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλλει και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνουν στην χώρα μας με τις ευλογίες ΣΥΡΙΖΑ, τώρα η Ελληνική τηλεόραση απέκτησε και αραβόφωνο δελτίο ειδήσεων!Λες και οι λαθρομετανάστες στους οποίους δήθεν απευθύνονται, έχουν τηλεόραση.Ζούμε στιγμές που δεν έχουν προηγούμενο. Και όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι μόνο η αρχή. Ετοιμαστείτε για τζαμιά σε κάθε γειτονιά και ότι ανθελληνικό μπορεί να δημιουργηθεί στην χώρα μας!
    Δημοσιεύτηκε από Εξέγερση Ελλήνων - Ελληνόψυχοι Αγωνιστές στις Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016
    scoops.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ