• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

    Το σχέδιο εκτελείται ερήμην μας!

    Το σχέδιο εκτελείται και συντελείται ερήμην μας... Σαν απλοί θεατές βλέπουμε τη ζωή μας να εξελίσσεται σε επεισόδια μιας ταινίας το τέλος της οποίας είναι ήδη γνωστό.
    Απορώ ειλικρινά... είναι τόσο τυφλοί όλοι γύρω μου; Μήπως είναι αδιάφοροι; "Ψεκασμένοι";

    Σίγουρα όλα αυτά μαζί και άλλα τόσα, γιατί διαφορετικά δεν εξηγείται.
    Υπάρχει μια εξήγηση όμως και είναι η πιο σοβαρή... ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ... Πληρώνουμε την αποστασία πολύ ακριβά και όπως λέει η παροιμία... "μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά"
    Άρνηση στο Θεό σημαίνει με τη μία χωρίς άλλη σκέψη δικαίωμα στον Σατανά. Σσσσσ... μη το λες αυτό το όνομα... δεν υπάρχει κακό!
    Μα γι΄αυτό εξουσιάζει τόσα χρόνια και κάνει παιχνίδι μόνος του. Γιατί μας έπεισαν ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος και δεν υπάρχει κακό.
    Μας έπεισαν ότι δεν υπάρχει , οπότε όταν έρθει να δεχτούμε αβίαστα και αδιαμαρτύρητα την έλευσή του δια του εκπροσώπου του , δηλαδή τον εναρκωμένο Αντίχριστο.
    Τότε λοιπόν όλοι θα πουν εύκολα ά! η Δευτέρα Παρουσία! ΛΑΘΟΣ... Την επόμενη φορά που θα έρθει ο Χριστός δεν θα είναι για να διδάξει, αλλά για να κρίνει.
    Θαύματα για να πείσει θα κάνει ο Αντίχριστος για να πλανέψει και να κάνει τον κόσμο να παραδοθεί στα αιτήματά του. Όχι με το ζόρι , αλλά με δική τους ελεύθερη βούληση.
    Παράδειγμα:
    Ήδη έχει αρχίσει το πλαστικό χρήμα, η νέα ταυτότητα ετοιμάζεται, το ψηφιακό κλειδί αυτοκινήτου, οι κάρτες ανέπαφων συναλλαγών, τα κινητά που ελέγχουν την υγεία σου κ.α. Εσύ λοιπόν που μέρα τη μέρα "εκπαιδεύεσαι" να δέχεσαι τη λεγόμενη τεχνολογική εξέλιξη για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη, για μόδα, για ανάγκη, γρήγορα θα σε εγκαταλείψει η μνήμη σου. Τι εννοώ; Αν σήμερα ρωτήσουμε κάποιον ποιο είναι το ΑΦΜ σου ή ο αρ. ταυτότητάς σου, ή το τηλέφωνό σου ε! 7 στους 10 θα το θυμηθούν. Αν όμως όλα αυτά και άλλα πολλά "μπουν" σε μια κάρτα που θα ανοίγει τις πόρτες , θα μπροστά τη μηχανή του αυτοκινήτου , θα δίνει τα στοιχεία σου αυτόματα για ιατρικές εξετάσεις, θα πληρώνει τα ψώνια σου, τότε θα τα θυμάσαι; Τότε απλά θα το πω... είσαι τελειωμένος... Η ταινία συνεχίζεται με την κλοπή της κάρτας από κάποιον που δεν έχει να φάει , απλά για να αγοράσει κάτι. Εσύ όμως έμεινες χωρίς "κλειδί", "λεφτά", "ταυτότητα", "τηλέφωνο", αφού όλα αυτά ήταν στην κάρτα που σου έκλεψαν. Απευθύνεσαι στον αρμόδιο φορέα (δεν ξέρω ποιος μπορεί να είναι, ίσως η mother-company) και ζητάς να σου εκδόσουν νέα κάρτα γιατί η δική σου εκλάπη. Έκπληξη! Δεν χρειάζεται πλέον η κάρτα! Γιατί να πέφτεις θύμα κλοπής... πάρε το τσιπ στο χέρι και είσαι έτοιμος να κατακτήσεις το κόσμο!

    Ρωτώ λοιπόν ... σε αυτό το σενάριο "επιστημονικής πραγματικότητας" τι θα κάνουμε , όσοι από εμάς βρεθούμε σε αυτό το δίλλημα; Απλά θα σας πω ότι αν οποιοσδήποτε βρεθεί σε αυτή τη θέση είναι καταδικασμένος όποια κι αν είναι η επιλογή του. Είτε το πάρει , είτε όχι!
    Θα είναι απ΄αυτούς που δεν άκουσαν , δεν είδαν , δεν κατάλαβαν τι συμβαίνει γύρω τους και όλο το σχέδιο εξελίχθηκε ερήμην τους.

    Ακόμα κι αν κάποιος προσπάθησε να τους ανοίξει τα μάτια τον αποκάλεσαν "γραφικό", "αιρετικό" "υπερβολικό" γι΄αυτά που τόσα χρόνια ουρλιάζει στη κυριολεξία ότι πρόκειται να συμβούν.
    Αφήστε ανοιχτό παράθυρο στη γνώση για να μην παραδοθείτε άνευ όρων.
    Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ