• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

    Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη,που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην Κύπρο.(Βίντεο)

    Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην Κύπρο και την Ελλάδα για τα όσα είπε για τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες, στο κυπριακό κανάλι «ΡΙΚ» μεταδόθηκε τελικά χτες.


    Σάρωσε σε τηλεθέαση η συνέντευξη του Σφακιανάκη στην Κύπρο. Θρίλερ ακόμη και λίγα λεπτά πριν την προβολή της να κοβόταν
    Δείτε την στο παρακάτω βίντεο.

    Η επίμαχη συνέντευξη προβλήθηκε χθες, 13 Μαρτίου, στην κυπριακή εκπομπή «Τετ-α-Τετ» και προκάλεσε μέχρι και πολιτικές αντιδράσεις (Δείτε ΕΔΩ), καθώς ο διάσημος τραγουδιστής αποκάλεσε «ριψάσπιδες» τους πρόσφυγες καθώς και ότι οι λαθρομετανάστες «βιάζουν την πατρίδα»..

    Η εκπομπή Τετ-Α-Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος είχε καλεσμένο τον Νότη Σφακιανάκη το βράδυ της Κυριακής και έγινε νούμερο ένα θέμα αναπαραγωγής σχετικά με τις δηλώσεις που έγιναν για το προσφυγικό, τον Παντελή Παντελίδη, την Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο. ...


    Η εκπομπή αυτή έδειξε οτι στην Κύπρο υπάρχει ένα μεγάλο μερίδιο του κόσμου που οχι μονο γουστάρει τον Νότη, αλλά τον στηρίζει σε όσα λέει και κάνει.

    Και πάντα με επιχειρήματα και ας μην αρέσει σε κάποιους πολλές φορές.

    Με επίσημα στοιχεία που πληροφορήθηκα απο την Κύπρο η εκπομπή του Τάσου κέρδισε πάνω απο το 20% σε τηλεθέαση και περισσότεροι απο 200.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν για να δουν την περίπου 70λεπτη εκπομπή παρά τα προβοκάτσια και τις απειλές να μην μεταδιδόταν. Αλλά δε τα κατάφεραν κάποιοι να γίνει αυτό.

    Τον Ιούλιο ο Νότης θα κάνει συναυλία στην Κύπρο και καταλαβαίνουμε όλοι τι έχει να γίνει μιας και η προπώληση έχει ξεκινήσει απο τώρα.

    Και όλα αυτά βέβαια που μέχρι και τις 21.00 το βράδυ της Κυριακής γινόντουσαν προσπάθειες να κοπεί η συνέντευξη αλλά δε το κατάφεραν κάποιοι .

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη:



    eglimatikotita.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ