• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

    ΑΝΤΙΟ ΘΡΑΚΗ !!!

    Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης (10/3/2016)

    Ο αποβατικός στόλος της Τουρκίας, ζεσταίνει τις μηχανές του !!… και, βέβαια, μην ψάχνετε να δείτε την αρμάδα των αποβατικών πλοίων της να πλησιάζει στα λιμάνια μας εξ Ανατολών….

    Ο αποβατικός στόλος της, αποτελείται από αμαξοστοιχίες, διόροφα μοντέρνα λεωφορεία και αστραφτερά επιβατικά ΙΧ, φορτωμένα με μπαγκάζια και όλα τα συναφή του Τούρκικου τρόπου ζωής, που θα έρχονται κατά κύματα (και μάλιστα καθοδηγούμενα κεντρικά από το “βαθύ κράτος” της γείτονος) για να εποικίσουν τα (κατ’ αυτούς) προσφάτως χαμένα εδάφη τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
    Προτεραιότητα, βέβαια, στην επέλαση αυτή έχει η Θράκη, που προετοιμάζεται εδώ και χρόνια για την υποδοχή αυτού του κύματος, με δεύτερο σημείο υποδοχής την “Selanik” (Θεσσαλονίκη για τους εντόπιους).
    Όποιος δεν πήρε ακόμη χαμπάρι το τί αποφασίστηκε χθές, στις Βρυξέλλες, καλό είναι ν’ ανοίξει τα μάτια του, όχι για να αντιδράσει (ο κακόμοιρος ευνουχισμένος) αλλά, απλά, για να ξέρει τι γίνεται και να μην απορεί αύριο, όταν το σκηνικό της ζωής του, στη γειτονιά και στην πόλη του, θα αλλάζει άρδην, με άλλες εικόνες, άλλες μυρουδιές, άλλα ακούσματα…. Προσοχή: Δεν λέω “χειρότερα”, λέω, απλώς, “άλλα”…
    Στις Βρυξέλλες, λοιπόν, (άρον-άρον, υπό την πίεση που δημιούργησαν οι Τούρκοι στη ροή προσφύγων και μεταναστών, εκμεταλλευόμενοι την δική μας ανυπαρξία αυτοδιάθεσης σε συνδυασμό με την χαρακτηριστική χαλαρή επιπολαιότητα αντιμετώπισης του προβλήματος, υπό τη νάρκωση της “ανθρωπιστικής αντιμετώπισης” που φάγαμε υποδορίως) πάρθηκε χθες (από τους 28 της ΕΕ) η απόφαση, στις επόμενες λίγες (10) μέρες, να υλοποιηθούν οι εξής ενέργειες, που για την Ελλάδα, εμπεριέχουν τη γνωστή συνταγή “καρότο και μαστίγιο”:

    • Το Καρότο :”Όλοι οι μετανάστες που θα περνάνε από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά, θα επιστρέφονται στην Τουρκία με το κόστος καλυμμένο από την ΕΕ. Στην μετεγκατάσταση, κάθε Σύρος που θα επιστρέφεται στην Τουρκία από τα ελληνικά νησιά, ένας άλλος Σύρος θα στέλνεται από την Τουρκία στην ΕΕ.

    • Το Μαστίγιο Νο1 : Το άνοιγμα των (κλεισμένων) διαπραγματευτικών κεφαλαίων εισόδου της Τουρκίας στην ΕΕ, καθώς μέσα στις επόμενες 10 μέρες θα πρέπει να έχουν καθοριστεί  ποια είναι αυτά και υπό ποιες προϋποθέσεις. Αυτά που ζητάει η Άγκυρα είναι τα πέντε που έχει μπλοκάρει η Λευκωσία από το 2005.

    1. Δηλαδή, μιλάμε για ραγδαία επίσπευση της εισόδου της Τουρκίας στην ΕΕ !! με όλες τις Ευρωπαϊκές Χώρες, να σπρώχνουν για να τελειώνει γρήγορα η υπόθεση…

    • Το Μαστίγιο Νο2: “Επιτάχυνση της εφαρμογής της απελευθέρωσης των ταξιδιωτικών θεωρήσεων το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο του 2016”.

    1. Αυτή η, εντελώς αθώα, διατύπωση, ανοίγει διάπλατα την πόρτα ελεύθερης εισόδου στην Ελλάδα (προς μόνιμη εγκατάσταση) όποιων εκ των 80 εκατομμυρίων Τούρκων θέλουν, χωρίς κανέναν περιορισμό αριθμού, επιλογής τόπου εγκατάστασής του, κλπ, κλπ.
    Με απλά λόγια, με το “καρότο” της αποτροπής, εκ μέρους της Τουρκίας, διέλευσης προσφύγων προς την Ελλάδα/Ευρώπη και της επιστροφής (στην Τουρκία) κάποιων προσφύγων και μεταναστών, που η Ελλάδα δεν μπορεί (ή δεν θέλει) να αποτρέψει την είσοδό τους στη Χώρα, η Ελλάδα αποδέχεται να υποστεί το “μαστίγιο” του εποικισμού της (δηλαδή της ειρηνικής κατάκτησης τής κοινωνίας της και αργότερα και των εδαφών της) από Τούρκους !!!..
    Με ποιο απλά λόγια: Με τη συμφωνία αυτή, οι Τούρκοι κατακτούν, αυτά που ούτε με μεγάλες στρατιωτικές επιχειρήσεις, θα μπορούσαν !!!!!!……….
    Και για όσους θελήσουν να αμφισβητήσουν την κατάληξη (για την Ελλάδα) που περιγράφω πως θα έχει η αποδοχή των όρων που έθεσε χθές η Τουρκία στις Βρυξέλλες για να “μαζεύει” τους πρόσφυγες και να μην τους αφήνει να περνούν στην Ελλάδα, θυμίζω τα εξής γεγονότα και καταστάσεις που πιστοποιούν τον βέβαιο εκτουρκισμό της Ελλάδας:

    • Σήμερα ο πληθυσμός της Τουρκίας είναι 80 εκ. και της Ελλάδας 10 εκ.
    • Ο ρυθμός γεννήσεων είναι 3:1, που σημαίνει πως κάθε 2 γενιές (50 χρόνια) οι Τούρκοι διπλασιάζονται έναντι των Ελλήνων, δηλαδή στα επόμενα 50 χρόνια (αν έρθουν μόνο 10 εκ. Τούρκοι, με ανοιχτά τα σύνορά μας και όχι περισσότεροι) οι Τούρκοι θα είναι διπλάσιοι από εμάς…. Ποιοι θα κυβερνούν τη Χώρα, με άψογες Δημοκρατικές διαδικασίες ;;;;;
    • Οι προθέσεις της Τουρκίας για κατάκτηση Ελληνικών εδαφών και πλούτου, δεν είναι κρυφές. Τις εκδηλώνουν με κάθε ευκαιρία. Θυμίζω μερικές:

    1. Οι διωγμοί των Ελλήνων της Κωσταντινούπολης
    2. Η αντισυμβατική (με τη Συνθήκη της Λωζάνης) “έξωση” των Ελλήνων κατοίκων από την Ίμβρο και την Τένεδο
    3. Η επίθεση στην Κύπρο το 1974
    4. Η παράνομη εποίκηση της Β. Κύπρου
    5. Η ασκούμενη στη Θράκη, όλο και εντεινόμενη τα τελευταία χρόνια, πολιτική της Άγκυρας για την Τουρκοποίηση του Μουσουλμανικού στοιχείου.
    6. Η δημιουργία “γκρίζων ζωνών” στο Αιγαίο, με έμπρακτη στρατιωτική ενέργεια υποστήριξής τους, το “επεισόδιο” στα Ίμια.
    7. Η καθημερινή αμφισβήτηση του εναέριου και θαλάσσιου Εθνικού μας χώρου.
    Όταν κάνουν όλα αυτά, με τεράστιο διεθνές πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό κόστος, προκειμένου να διατηρούν μόνο το δικαίωμα πιθανού μελλοντικού εκτουρκισμού Ελληνικών εδαφών, πιστεύει κανένας πως θα αφήσουν την ευκαιρία της άνευ κόστους εποίκισης της Χώρας μας, που είναι το πρώτο βήμα για τον πλήρη εκτουρκισμό της, ειρηνικά, χωρίς μία τουφεκιά ;;;;;
    Μπορεί κανείς να φανταστεί πόσο όμορφο όραμα για τον Τούρκο είναι η Τούρκικη Selanik του 2070 , με 4 μιναρέδες γύρω από τον Λευκό Πύργο;;
    Και τί δεν θά’ δινε γι’ αυτό !!

    Και τώρα θα το έχει, χωρίς να δώσει απολύτως τίποτε !!! Θα εισπράξει κι όλας, κάποια δις Ευρώ !!!!
    Τώρα, σοβαρολογούμε;;;

    Θα αφήσουμε να πάει, μεθαύριο, Έλληνας πρωθυπουργός να υπογράψει στις Βρυξέλλες αυτή την παράδοση της Χώρας, για να μη βγούμε από τη ζώνη της Σένγκεν, ή για να μη φύγουμε από την Ευρωζώνη, ή για να μη κλείσουμε τα σύνορα με την Τουρκία, ή δεν ξερω ‘γω για τί άλλο;;;;;

    Υπάρχει κάτι, περισσότερο Κακό από τον εκτουρκισμό της Χώρας και την απώλεια της Ελλάδας μας και μάλιστα με τη βούλα της κυβέρνησης και της Βουλής ;;; !!!!!

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !!! ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! Γλυκά, ανθρωπιστικά, ύπουλα, τελειωτικά !!!…

    aienaristeyein.com 

    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ