• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

    ΣΟΚ! ΤΟ ΝΑΤΟ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!!!

    του Μάκη Βραχιολίδη


    Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι όσο ποτέ άλλοτε. Η δε ελληνική κυβέρνηση με όσα πρόκειται ν' ακολουθήσουν θα παίξει τον πιο προδοτικό ρόλο που μπορεί να διανοηθεί Έλληνας! Οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν κίνηση-ματ, εξαναγκάζοντας την Ελλάδα να πάρει τα όπλα κατά των Ρώσων! Δείτε πώς ακριβώς:
    Ο Πούτιν έστειλε μήνυμα στον Ερντογάν ότι θα κηρύξει πόλεμο εναντίον του εφόσον προβεί σε επιθετική ενέργεια σε βάρος της Ρωσίας (δείτε εδώ).
    Το ΝΑΤΟ θα καλέσει αμέσως την Ελλάδα να μπει στον πόλεμο ως σύμμαχη προς την Τουρκία χώρα! Επειδή η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ και το ίδιο η Ελλάς, η χώρα μας θα υποχρεωθεί να στρέψει τα όπλα της κατά της Ρωσίας!   Κατά της ομόδοξης Ρωσίας!
    Η κυβέρνηση Σαμαρά ή όποια άλλη βρίσκεται στην εξουσία (βλέπε Τσίπρας) θα πει "ναι". Μάλιστα, ΗΠΑ-ΕΕ θα ωθήσουν ευκολότερα την Ελλάδα στο να στρέψει τα όπλα της κατά της Ρωσίας, ρίχνοντας το δόλωμα "αν συμμετάσχετε στον πόλεμο κατά της Ρωσίας θα σας σβήσουμε το μεγαλύτερο μέρος των χρεών σας"!
    Και θα δείτε την Εκκλησία να ευλογεί τους στρατιώτες που θα πάνε στο μέτωπο κατά της Ορθόδοξης Ρωσίας!
    Αυτό το σενάριο είναι στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών και πείτε μας ποια ελληνική κυβέρνηση θα μπορέσει να αντισταθεί;
    Οι παγκοσμιοποιητές που θέλουν να εξαφανίσουν την Ορθοδοξία, τη Ρωσία και την Ελλάδα επειδή τους είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους, θα βάλουν τους Ορθόδοξους να σκοτωθούν μεταξύ τους! Άλλωστε, αυτό δεν έχουν πετύχει στην Ουκρανία; Σκοτώνονται Ουκρανοί και Ρωσόφωνοι, όλοι τους Ορθόδοξοι!
    Παραμένοντας στο τιμόνι της κυβέρνησης οι Σαμαράς-Βενιζέλος τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών θα υλοποιηθούν πιο εύκολα. Είναι οι κατεξοχήν προδότες! 

    ΠΗΓΗ
    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ