• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

    Προφυλακίστηκε η ανθυπαστυνόμος που είχε σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή

    Προφυλακιστέα έκριναν εισαγγελέας και ανακριτές την ανθυπαστυνόμο που υπηρετούσε στην ασφάλεια Πειραιά και είχε σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή.

    Η ανθυπαστυνόμος είχε στενή σχέση με τον Γιώργο Πατέλη και εκτιμάται ότι τροφοδοτούσε με πληροφορίες για ενδεχόμενες αστυνομικές έρευνες.
    Με αυτό τον τρόπο προστάτευε τους πυρήνες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Επίσης ελέγχεται το αν χρησιμοποιούσε την ιδιότητα της για να δίνει στους Χρυσαυγίτες της Νίκαιας και του Πειραιά προσωπικά δεδομένα αλλοδαπών, όπως διευθύνσεις και τηλέφωνα.

    Επίσης, ο κοριός της ΕΥΠ αποκάλυψε ότι αμέσως μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η ανθυπαστυνόμος είχε έρθει σε επικοινωνία με τον Γιώργο Πατέλλη για να μπορέσουν οι δυο τους να «καλύψουν» το γεγονός.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η ανθυπαστυνόμος είχε και το ποιόν δραστήριο ρόλο κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής στο σπίτι της.

    Η ανθυπαστυνόμος είχε φτιάξει ένα μίνι οπλοστάσιο. Τα ευρήματα: υπηρεσιακό πιστόλι με γεμιστήρα, περίστροφο εκτόξευσης φωτοβολίδων, πιστόλι ρέπλικα, μαχαίρι με σιδερογροθιά, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), τέσσερα μαχαίρια-πεταλούδα, τέσσερις σουγιάδες, τρεις σιδερογροθιές, δυο χατζάρες, είκοσι φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου G3, τέσσερα καπνογόνα, δεκάδες κροτίδες - δυναμιτάκια και ένα δελτίο υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής.

    koolnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ