• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

    Συνελήφθη ο «Αγαπητός» για χρέη στο ΙΚΑ.

    Ο επιχειρηματίας των γνωστών θεσσαλονικιώτικων ζαχαροπλαστείων συνελήφθη την Τετάρτη για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ ύψους 154.877,36 ευρώ

    Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσαλλονίκης οδηγήθηκε ο 44χρονος εργοδότης της εταιρίας «Αγαπητός», Αγαπητός Βαλογιώργης, για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ.

    Ο επιχειρηματίας των γνωστών θεσσαλονικιώτικων ζαχαροπλαστείων συνελήφθη την Τετάρτη για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ ύψους 154.877,36 ευρώ. 


    Πικρό φινάλε για τα γλυκά τρίγωνα Θεσσαλονίκης


    Η Αγαπητός Γαστρονομία μην αντέχοντας το βάρος της κρίσης είχε καταθέσει καιρό τώρα αίτηση για ένταξη στο άρθρο 107 του πτωχευτικού κώδικα.

    Τα προβλήματα για την Αγαπητός Γαστρονομία Α.Ε. ξεκίνησαν τα τρία τελευταία χρόνια, στην απαρχή της οικονομικής κρίσης, με αποτέλεσμα να οφείλει δεδουλευμένα στους εργαζομένους και να αυξάνονται τα υπέρογκα χρέη προς τους προμηθευτές.

    Ετσι, γύρω στις αρχές του έτους κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αίτηση προσωρινής πτώχευσης και εφαρμογής σχεδίου ανασυγκρότησης. Όπως αναφερόταν στην αίτηση της εταιρείας, τα τελευταία τέσσερα χρόνια τα έσοδά της μειώθηκαν κατά 47%. Συγκεκριμένα, το 2008 είχε τζίρο 6,6 εκατ. ευρώ, ενώ το 2011 ο κύκλος εργασιών της έκλεισε στα 3,4 εκατ. ευρώ. Οι συνολικές οφειλές της εταιρείας ανέρχονται στα 10,6 εκατ. ευρώ, μεταξύ αυτών 4,5 εκατ. σε τράπεζες, 1,8 εκατ. στα ασφαλιστικά ταμεία και 650.000 ευρώ στην Εφορία.



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ