• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

    Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Πρακτικές γερμανικής κατοχής!

    Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία παίρνει θέση για το νέο άρθρο της Σούπερ Λίγκας, κάνοντας λόγο για “αναγκαστική συμφωνία των συλλόγων… που προκαλεί αηδία στους φιλάθλους”. 

    Στην ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κάνει λόγο για “... ωμή καταστρατήγηση δημοκρατικών θεσμών” και “...ασέβεια προς την ιστορία του Έθνους που γέννησε την δημοκρατία”.

    Τέλος, απευθύνει και έκκληση στους φιλάθλους του "τριφυλλιού", να μην αποπροσανατολιστούν ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. 

    Η ανακοίνωση: 

    «Δυστυχώς, στη σύγχρονη Ελλάδα της κρίσης των ιδεών και των αξιών, μέρα με τη μέρα καταλύεται και μία ακόμα αρχή της δημοκρατίας. Χθες, η Super League με μία άνευ προηγουμένου απόφαση, η οποία μας παραπέμπει σε πρακτικές Γερμανικής κατοχής, αφαίρεσε το δικαίωμα της δημόσιας έκφρασης, άποψης και κριτικής από τους Ποδοσφαιρικούς συλλόγους - μέλη της. 

    Επιπλέον, η αναγκαστική συμφωνία των περισσοτέρων συλλόγων προκαλεί αηδία στους φιλάθλους που καταλαβαίνουν ότι το μόνο που μετράει στο σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι να κάνεις ό,τι ζητάει ο δυνάστης του. Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί ντροπή για τον Ελληνικό αθλητισμό και ταυτόχρονα ασέβεια προς την ιστορία του Έθνους που γέννησε το δημοκρατικό πολίτευμα. 

    Καλούμε την Πολιτεία να επέμβει δυναμικά ενάντια σε αυτή την ωμή καταστρατήγηση των δημοκρατικών θεσμών και ενημερώνουμε άπαντες πως όσες διατάξεις και αν ψηφίσουν στους συνεταιρισμούς τους, η φωνή των Παναθηναϊκών φιλάθλων θα βρίσκει πάντα τρόπο να ακουστεί δυνατά. 

    Τέλος, καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να μην αποπροσανατολιστούν από τις ωμές προκλήσεις του ποδοσφαιρικού κατεστημένου και να επικεντρωθούν στην ώθηση ποδοσφαιριστών μας, πάντα με κόσμιο τρόπο, προς τη νίκη έναντι του ΟΣΦΠ». 

    newsit.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ