• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

    «Κομμουνιστή» αποκάλεσε γιατρό του Ευαγγελισμού ο Άδ. Γεωργιάδης

    Το θέμα της μη λειτουργίας του αξονικού τομογράφου ήταν η αφορμή για να προκαλέσει για μία ακόμη φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης με τους χαρακτηρισμούς του στους συνδικαλιστές εργαζομένους. 



    Μιλώντας λοιπόν στην πρωινή εκπομπή του MEGA, αποκάλεσε τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό «κομμουνιστή» και συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο κ. Σιώρας θέτει ένα γενικό ιδεολογικό ζήτημα. Είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος είναι κομμουνιστής. Είναι δικαίωμά του».
     


    Από την πλευρά του ο κ. Σιώρας απάντησε: «Είμαστε μαχόμενοι γιατροί πάνω απ’ όλα. Είμαστε εκπρόσωποι των γιατρών. Εφημερεύουμε. Χθες είχαμε γενική εφημερία. Σήμερα έχουμε πέντε έξι ράντζα. Είμαστε τόσα χρόνια μέσα στη χαβούζα και μέσα στα σκατά και θα μου πείτε εσείς να πάμε να δουλέψουμε. Το ότι είμαι κομμουνιστής είναι τιμή μου και καμάρι μου. Και έτσι θα παλέψουμε και έτσι θα δουλέψουμε για το καλό του ελληνικού λαού».

    Στη συνέχεια πάντως τόσο ο Γιώργος Οικονομέας όσο και ο Δημήτρης Καμπουράκης επεσήμαναν στον Άδωνι Γεωργιάδη ότι «το παρακάνατε» με τον υπουργό Υγείας να επιμένει ότι: «Δεν υπάρχει κανείς που να καλοπερνάει σήμερα. Είμαστε σε εποχή κρίσης και χρεοκοπίας». 


    staparaskinia.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ