• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ ΟΤΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΜΕΤΡΑ-ΣΟΚ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗΣ

    ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

    Σε περιπτώσεις που θα ξεπερνιούνται τα όρια και θα δημιουργείται αιθαλομίχλη, θα απαγορεύεται η χρήση σόμπας, ή τζακιού.



    Στις αρχές του Ιανουαριού του 2013, τα μέσα μαζικού επηρρεασμού προωθούσαν παντού οτι η Αιθαλομίχλη «πνίγει» τον ελληνικό ουρανό, ότι δήθεν μολύνεται το περιβάλλον από την καύση προϊόντων ξύλου, ότι θα πάθουμε και ενα κάρο αρρώστιες όπως καρκίνους, πνευμονοπάθειες, μικροθρομβώσεις, έως και πνευμονικό οίδημα. 

    Η Αθέατη Γνώση τότε, είχε δημοσιεύσει ενα άρθρο σχετικα με την αιθαλομίχλη, και την βρώμικη προώθηση που γινόταν απο την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ να μας πείσουν οτι θα είναι καταστροφική για την υγεία μας. 

    Μάλιστα ο λόγος που σας είπαμε οτι γίνεται αυτό, ήταν οτι η Ατζέντα 21 προωθεί το φόρο άνθρακα στην ελλάδα.

    Η τοπική Ατζέντα 21 στην Ελλάδα προωθείται ύπουλα μέσα απο τα μνημόνια ώστε να μην μπορέσει να καταλάβει ο κόσμος την ύπαρξη της. 

    Ολα αυτά, οτι η Αιθαλομίχλη «πνίγει» τον ελληνικό ουρανό, ότι δήθεν μολύνεται το περιβάλλον από την καύση προϊόντων ξύλου, ότι θα πάθουμε και ενα κάρο αρρώστιες όπως καρκίνους, πνευμονοπάθειες, μικροθρομβώσεις, έως και πνευμονικό οίδημα μπορεί να υπάρξουν, αλλά αφορούν ενα μηδαμινό ποσοστό απο ευπαθείς ομάδες και οχι όλους. 

    Οι αεροψεκασμοί που γίνονται καθημερινά και αποκρύπτονται, η παρουσιάζονται ως ανύπαρκτοι απο τα νεοταξικά τσιράκια δεν επηρεάζουν τον ανθρωπινο οργανισμό; είναι για το καλό μας; Οπως και οι περισσότεροι φόροι, ένας φόρος άνθρακα θα είναι μια ακόμη τιμωρία μέσω της Ατζέντα 21 που θα χτυπήσει τους φτωχούς εργαζόμενους και τις οικογένειες της μεσαίας τάξης. 

    Δηλαδή τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι που έκαιγαν μονο ξύλα είχαν μολύνει την ατμόσφαιρα;

    Είχαμε προβλέψει τότε (όπως θα διαπιστώσετε απο το άρθρο) ότι σε λίγο θα προωθείται η προπαγάνδα ότι όποιος δεν έχει ενεργειακό τζάκι - η θα κάνει την κατάλληλη και πιστοποιημένη απο το κράτος μετατροπή στο τζάκι, η  θα πληρώνει φόρο άνθρακα επειδή μολύνει την ατμόσφαιρα.

    atheatignosi

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ