• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

    Έκαναν... βιντεοπαιχνίδι την τραγωδία στη Βοστόνη

    Την αρρωστημένη έμπνευση να μετατρέψουν την τραγωδία στον μαραθώνιο της Βοστόνης σε… βιντεοπαιχνίδι, είχαν κάποιοι, διαφημίζοντάς το με τον προκλητικό τίτλο"Μαραθώνιος της Βοστόνης 2013: Τρόμος στους δρόμους".
    Οι πληγές από την βομβιστική επίθεση, που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους -μεταξύ των οπίων και ένα 8χρονο αγοράκι- και τραυμάτισε δεκάδες άλλους- δεν έχουν κλείσει, καθώς έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες. 



    Κάποιοι, ωστόσο, βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήματα, δημιουργώντας ένα βιντεοπαιχνίδι, στο οποίο εμφανίζονται ανεπεξέργαστες, πραγματικές εικόνες από την βομβιστική επίθεση, με ανθρώπους που έχουν ακρωτηριαστεί...

    Οι δημιουργοί παραμένουν άγνωστοι, καθώς έχουν αποκρύψει τις πραγματικές τους ταυτότητες, το βιντεοπαιχνίδι πάντως διαφημίζεται στην ιστοσελίδα Lolokaust.com.

    "Βαρεθήκατε να βλέπετε την καταστροφή στον μαραθώνιο της Βοστόνης από την τηλεόραση; Λοιπόν, τώρα μπορείτε να το ζήσετε. Είναι ένα βιντεοπαιχνίδι!" αναφέρεται στην περιγραφή του παιχνιδιού.

    Σκοπός είναι ο παίκτης, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του μαραθωνοδρόμου, να αποφύγει τις βόμβες. 

    Στο δρόμο του εμφανίζονται επίσης τραυματισμένοι και νεκροί μαραθωνοδρόμοι, μέσα σε λίμνες αίματος, ενώ ο ίδιος διαμελίζεται όταν χτυπήσει πάνω σε βόμβα.






    http://www.nooz.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ