• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 28 Απριλίου 2013

    Η Νέα Τάξη, είναι εδώ !‏ - ΒΙΝΤΕΟ

    Με την μετάλαξη πια και του συμπαθέστερου τμήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, της Τροχαίας, σε «φοροεισπράκτορα» του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, ο Αντωνάκης της… υπέρβασης, του φιλότιμου και της προδοσίας της παρακαταθήκης του 
    Οδυσσέα Ελύτη, ολοκληρώνει την επέλαση της Νέας Τάξης στη Πατρίδα μας.


    Οι τροχονόμοι, αυτοί που λιώνουν κάτω από το λιοπύρι και τις παγωνιές, έχουν διαταχθεί από την κατοχική κυβέρνηση των τοκογλύφων, να συλλαμβάνουν τον πολίτη, όχι αν έχει πιεί, όχι αν έχει παραβιάσει τον ΚΟΚ, αλλά για χρέη στο δημόσιο.

    Έτσι, η συμπαθής αυτή έκφραση της ΕΛΑΣ, μετατρέπεται σε φόβο και τρόμο του πολίτη, και μάλιστα συμβολικά, αυτές τις άγιες μέρες των Παθών και της Ανάστασης του Χριστού.

    Η Νέα Τάξη, έχει πια στρογγυλοκαθίσει στο σβέρκο της δόλιας Πατρίδα μας. Απλώνοντας τα πλοκάμια της, με μυστικές υπηρεσίες, με Τρόϊκες, με Eurogendfor και Blackwater, με κάθε λογής φασιστικό σκουπίδι που συμμάζεψε η τριάδα των τσολάκογλου, που ελέω τοκογλύφων, κυβερνά τον τόπο.

    Προκαλούν τους Έλληνες στα ίσια: Αν τολμάτε, αντιδράστε. Σας περιμένουν πρόστιμα, συλλήψεις, χημικά, ξυλοδαρμοί, κατασχέσεις των περιουσιών σας, φυλακίσεις.

    Μέχρι στιγμής, η πρόκληση τους «βγαίνει». Παραζαλισμένος ο Λαός από τις απανωτές σφαλιάρες, μη βλέποντας φως στο τούνελ – ακόμη και στην αναζήτηση «σωτήρων» - δεν έχει ακόμη αποκτήσει βηματισμό.

    Η ιστορία όμως γράφεται με δικούς της όρους. Οι κάθε λογής «τύραννοι», μπορεί να ανεβαίνουν στην οροφή της εξουσίας με ανεμόσκαλα. Αργά ή γρήγορα, οι Λαοί, μετατρέπονται σε ανεμοστρόβιλο, η ανεμόσκαλα της εξουσίας γίνεται φύλλο και φτερό και οι «τύραννοι», έχουν μια μία και μόνο διέξοδο: Να πηδήξουν στο κενό. 



    Πατριωτικό Μέτωπο
    Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
    Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 


    Γραφεία Αθηνών: 
    Διδυμοτείχου 15-17, 
    10444, Κολωνός, Αθήνα
    Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
    Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
    http://www.pamet.gr 
    pametopo@gmail.com
    «Αλληλέγγυον»
    Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
    Κεντρικό:
    Αγίας Σοφίας 50
    10444, Κολωνός, Αθήνα
    Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
    www.allilegion.gr 
    allilegion@gmail.com
    http://www.triklopodia.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ