• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

    Αγνώριστος Ευρωπαίος ΠΑΟΚ, αποκλείστηκε με 3-0 από τη Ραπίντ


    Ο ΠΑΟΚ «πλήρωσε» τα αμυντικά του λάθη και είπε αντίο στους ομίλους του Europa League με ήττα 3-0 στη Βιέννη από την Αούστρια.
    Κρίμα γι' αυτό τον κόσμο... Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήραν άριστα στην εξέδρα του Χάναπι, αλλά οι παίκτες του «Δικέφαλου του Βορρά» έμειναν μετεξεταστέοι και είδαν το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League και της οικονομικής ανάσας να μετατρέπονται σε... εφιάλτη.
    Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 3-0 από τη Ραπίντ Βιέννης και είπε αντίο στην Ευρώπη, γνωρίζοντας την πρώτη εκτός έδρας ήττα έπειτα από τις 21 Οκτωβρίου 2010! Αν και όλοι φοβούνταν τα χειρότερα από την εξέδρα, τελικά η τρικυμία εμφανίστηκε στα μετόπισθεν και η προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου δεν ήταν αρκετή για να σημειωθεί το γκολ που θα πήγαινε το ματς στην παράταση.
    Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και πλέον οι Θεσσαλονικείς καλούνται να συγκεντρωθούν αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και να έχουν μία πρωταγωνιστική πορεία για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.
    Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσίασε κάτι διαφορετικό από όσα έχει δείξει στα φετινά επίσημα ματς του. Αν και ήλεγχε το ματς, πάλι δεν σκόραρε και βρέθηκε πίσω στο σκορ σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη και δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Ευκαιρίες που θα μπορούσαν να του δώσουν το προβάδισμα.
    Στο 29' ο Γκέρσον έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή σε κεφαλιά του Αθανασιάδη, ένα λεπτό νωρίτερα ο Ρομπέρ έπιασε καλό αριστερό σουτ, αλλά ο γκολκίπερ της Ραπίντ παραχώρησε κόρνερ και στο 31' ήρθε το 1-0... Ο Κένινγκσοφερ έκανε το βολέ, ο Έτο αδράνησε και ο Μπουργκστάλερ με σέντρα από αριστερά τροφοδότησε τον Άλαρ, που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
    Ακολούθησαν δύσκολες στιγμές στην εστία του Γλύκου... Στο 38' μπέρδεμα του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ με τον Έτο και κόρνερ, κεφαλιά του Τρίμελ στο 40' μόλις άουτ και στις καθυστερήσεις ο Άλαρ «χόρεψε» τον Βιβιάν και έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.
    Η έλλειψη συγκέντρωσης ήταν εμφανής στον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Δώνη στην ανάπαυλα να περνά στο γήπεδο τους Λόρενς, Φωτάκη αντί των Γιάννου, Ρομπέρ. Πριν καλά καλά προλάβει να δείξει βελτίωση ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήρθε το 2-0.
    Στο 48'ο Άλαρ εκτέλεσε φάουλ και ο Μπόιντ μόνος του στην καρδιά της άμυνας, και πάλι με κεφαλιά, έκανε το 2-0.
    Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει για να πετύχει το γκολ που θα πήγαινε το ματς στην παράταση, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Γκαρσία στο 52' έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, ο Αθανασιάδης αστόχησε στο 56' και ο Βιβιάν με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο στο 62'... Στις καθυστερήσεις ακόμα και ο Γλύκος προηγήθηκε για να γίνει το «θαύμα», αλλά αντί αυτού ήρθε το 3-0 από το κέντρο!
    Ο Λόρενς στο 93' εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήγε στον Χόφμαν και αυτός με πλασέ από το κέντρο έστειλε τη μπάλα βασανιστικά στο βάθος της εστίας του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ραπίντ.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ