• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

    Η DHS ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

    Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας θα αρχίσει να απελευθερώνει νεκρά βακτήρια στο μετρό της Βοστώνης αύριο σε μια επιχείρηση που όπως λένε για να δοκιμάσουν τους αισθητήρες για την ανίχνευση βιολογικών παραγόντων που θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν ως μέρος μιας τρομοκρατικής επίθεσης.

    Λίγα είναι γνωστά απο τι ακριβώς αποτελούνται τα βακτήρια , και το DHS δεν έχει πολλές επικείμενες πληροφορίες, λέγοντας μόνο ότι πρόκειται για ένα "μη-μολυσματικό" υλικό που έχει "εγκριθεί ως συμπλήρωμα διατροφής".

    Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν την Τετάρτη και θα πραγματοποιηθούν περιοδικά για το επόμενο έτος στους σταθμούς του Χάρβαρντ και Porter στην πλατεία στο Cambridge και στο Davis Square σταθμό στο Somerville.

    «Μια γρήγορη επιφυλακή από ένα σύστημα ανίχνευσης μπορεί να εντοπίσει και να προσδιορίσει αυτά τα υλικά και να επιτρέψει την άμεση και κατάλληλη απάντηση για να προστατεύσει τους ανθρώπους, δήλωσε ο επιστήμονας της DHS Anne Hultgren σε δελτίο Τύπου του οργανισμού.

    "Αυτό το σύστημα ανίχνευσης θα είναι ένα από τα πρώτα στη χώρα, και, εάν αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό, θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως πρότυπο για άλλους χώρους μαζικής μεταφοράς σε ολόκληρη τη χώρα και τον κόσμο», δήλωσε ο MBTA Transit αρχηγός της αστυνομίας Paul MacMillan στο κοινό δελτίο Τύπου τη Δευτέρα.

    Το Μάιο, όταν το σχέδιο είχε ανακοινωθεί , οι Ομοσπονδιακή αξιωματούχοι είπαν ότι επρόκειτο να απελευθερώσουν ένα βακτήριο που ονομάζεται B-subtilis, σημειώνοντας ότι "έχει δοκιμαστεί αυστηρά και δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία για χαμηλή έκθεση σε υγιείς ανθρώπους."

    Τι αποτέλεσμα θα έχουν οι δοκιμές κι αν είναι ανθυγιεινό για τους ανθρώπους ή εκείνους που εκτίθενται σε υψηλότερες δόσεις είναι άγνωστο.

    Κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης της Γερουσίας το 1977, αποκαλύφθηκε ότι το Πεντάγωνο είχε διεξαγάγει πολυάριθμες μυστικές μικρόβιο "επιθέσεις" σε πόλεις χωρίς δημόσια γνώση, σε μια προσπάθεια να ελεγχθεί η απειλή από βιολογικούς παράγοντες. Αυτές οι δοκιμές "μπορεί να έχουν προκαλέσει κρούσματα της νόσου που εκδηλώθηκαν σε ορισμένες από τις περιοχές δοκιμής", γράφει ο Leonard Α. Κόουλ , επικαλούμενος την έρευνα της Γερουσίας.

    Αυτές οι "επιθέσεις" περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα του 1964-65 που διεξάγεται από το στρατό των ΗΠΑ και συμμετέχουν ανυποψίαστοι ταξιδιώτες που ψεκάζονται με φορείς βακτηρίων στο Εθνικό Αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον.

    Η κρυφή ιστορία των ΗΠΑ μικρόβιο των δοκιμών σε γενικές γραμμές χρησιμεύει επίσης ως προειδοποίηση ότι επιτρέπει στην κυβέρνηση να πειραματιστούν με βιολογικούς παράγοντες στο κοινό, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι απολύτως ασφαλές δεν ήταν πάντα μια σοφή επιλογή.

    Έργο SHAD , Μια εποχή ψυχρού πολέμου το Υπουργείο Άμυνας του προγράμματος στο οποίο βετεράνοι εκτέθηκαν σε θανατηφόρα χημικά όπλα χωρίς τη γνώση ή την συγκατάθεσή τους, αποτελεί επίσης ένα σκοτεινό κεφάλαιο στην χρήση της κυβέρνησης των ΗΠΑ επικίνδυνων βιολογικών παραγόντων εναντίον του ίδιου του λαού του.

    Από τη δεκαετία του 1940, ο στρατός και η CIA έχουν διεξάγει πολλές "δοκιμές" για τον αμερικανικό λαό, συμπεριλαμβανομένης της απελευθέρωσης του δάγκειου πυρετού που μεταφέρουν τα κουνούπια στη Γεωργία και τη Φλόριντα, βιολογικές δοκιμές πολέμου στον άμαχο πληθυσμό στο Πουέρτο Ρίκο, η απελευθέρωση του βακίλου globigii από ένα υποβρύχιο στο λιμάνι της Χονολουλού, στη Χαβάη, και δεκάδες άλλα περιστατικά, τα περισσότερα από αυτά έχουν ταξινομηθεί.

    Η ιστορία της αμερικανικής κυβέρνησης και των στρατιωτικών πειραματισμών για Αμερικανούς πολίτες και τους αμέτρητους θανάτους και ασθένειες που συνέβησαν ως αποτέλεσμα να υπογραμμίζουν το γεγονός ότι εμπιστεύονται το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, το οποίο έχει αποδείξει ότι είναι μία από τις πιο διεφθαρμένες και μυστικοπαθής ομοσπονδιακές υπηρεσίες που υπάρχουν , για τη διεξαγωγή τέτοιων δοκιμών σε δημόσιους χώρους, που δεν έχει σημασία το πόσο «ασφαλής» ισχυρίζεται ότι είναι η DHS , είναι το ύψος της βλακείας.


    atheatignosi.blogspot.gr

    eleftheriskepsii.blogspot.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ