• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

    Γιατί "ψάχνονται" μεγάλες αμερικανικές κι ευρωπαϊκές τράπεζες στην Ελλάδα;

    Μερικές από τις μεγαλύτερες αμερικανικές τράπεζες, όπως η Goldman Sachs, και η J.P.Morgan και οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές, όπως η γερμανική Deutsche Bank, η βρετανική RBS, αλλά και οι ελβετικές UBS και Credit Suisse, έχουν εγκατασταθεί και πάλι στο «κέντρο» της Αθήνας, αναζητώντας....

     δουλειές πάντως είδους, με σκοπό το κέρδος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, άλλες βρίσκονται προς αναζήτηση μεγάλων συμβουλευτικών εργασιών σε projects αναλόγου περιεχομένου, άλλες δουλεύουν στο κομμάτι του corporate banking και άλλες απλώς ρίχνουν «δολώματα» για να ψαρέψουν μεγάλους ιδιώτες καταθέτες, που έχουν απομείνει στην Ελλάδα, για να τους οδηγήσουν κατευθείαν στα δικά τους γκισέ.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ραντεβού τους με κυβερνητικούς και μη παράγοντες είναι σχεδόν καθημερινά, καθώς στη προσπάθεια που γίνεται για να γυρίσει η χώρα σε φάση ανάπτυξης, όλοι είναι χρήσιμοι, αν έχουν να προσφέρουν κάτι. Το θέμα είναι, ωστόσο, οι αμοιβές.

    Και εν προκειμένω, αυτές οι τελευταίες πολύ απέχουν από τα παλιά μεγάλα μεγέθη, της εποχής της «φούσκας». Ακόμα κι έτσι, όμως, η Ελλάδα δείχνει να είναι εξαιρετικά ελκυστική για τα μεγάλα ξένα «σπίτια», στην εποχή της κρίσης.



    planet-greece.blogspot.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ