• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

    H Xρυσή Αυγή καλεί τους άνεργους Έλληνες να εκτοπίσουν τους αλλοδαπούς


    Σε μια ανοιχτή ανακοίνωση- κάλεσμα για εργασία προς Μαγνησιώτες προχώρησε η Τ.Ο. Μαγνησίας της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», «επιθυμώντας να βοηθήσει τους ανέργους Έλληνες συμπατριώτες μας» όπως αναφέρει, καθώς έχει έρθει σε επαφή με αγρότες της περιοχής μας που επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες για την συγκομιδή των προϊόντων τους.
    Σύμφωνα με το magnesianews.gr ηδη, έχουν συγκροτηθεί τα πρώτα συνεργεία που απασχολήθηκαν σε αγροτικές εργασίες και κατά δηλώσεις των ιδίων των αγροτών, εργάζονται αποδοτικότερα και περισσότερο ευσυνείδητα από τους αλλοδαπούς.

    Σύμφωνα με τα στελέχη της «Χρυσής Αυγής», «την εποχή αυτή χρειάζονται εργατικά χέρια για την συγκομιδή αμύγδαλων, φυστικιών, σταφυλιών και από τα μέσα Σεπτεμβρίου κάστανων και μήλων.
    Από τα τέλη Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η συγκομιδή της ελιάς και λόγω αυξημένης εσοδείας θα χρειαστούν πολλά εργατικά χέρια.

    Όσοι άνεργοι Έλληνες ενδιαφέρονται να εργαστούν έστω και εποχιακά αλλά και αγρότες της περιοχής που αντιλαμβάνονται ότι είναι μεγάλη ζημιά για τον τόπο να δίνονται μεροκάματα στους αλλοδαπούς και να φεύγουν τα χρήματα στο εξωτερικό, να επικοινωνήσουν προκειμένου να συντονίσουμε τις ενέργειές μας».


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ