• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

    Απελευθερώθηκε η 22χρόνη που είχε απαχθεί στην Καστοριά


    Απελευθερώθηκε η 22χρόνη που είχε απαχθεί στην Καστοριά

    Οι απαγωγείς εκμεταλλεύθηκαν έναν διαγωνισμό στο Facebook για να την παρασύρουν

    Aίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας 22χρονης στην Καστοριά, η οποία είχε απαχθεί την Τετάρτη το βράδυ. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, μετά την καταβολή λύτρων,  οι δράστες την άφησαν ελεύθερη.
    Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν ζητήσει περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ, αλλά συμβιβάστηκαν τελικά με 44.000 που κατσβλήθηκαν σήμερα τα ξημερώματα.


    Μετά την απελευθέρωση της κοπέλας, ωστόσο, συνελήφθησαν, κατά την διάρκεια έρευνας των αστυνομικών, στα Ιωάννινα τρία άτομα, που θεωρούνται ύποπτα για την απαγωγή.

    Πρόκειται για δύο Ελληνες και έναν ομογενή από την Αλβανία, οι οποίοι, όπως φαίνεται, δεν την γνώριζαν εκ ων προτέρων, αλλά την εντόπισαν και την παγίδευσαν στο Internet.


    Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες η 22χρονη μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook είχε δώσει τα στοιχεία της σε έναν διαγωνισμό για να κερδίσει ένα κινητό τηλέφωνο iPhone.


    Την Τετάρτη άγνωστο άτομο επικοινώνησε μαζί της και της ανακοίνωση πως είχε κερδίσει, δήθεν, το τηλέφωνο. Η 22χρονη πήγε στο σημείο που της είχε υποδείξει ο άγνωστος για να παραλάβει το τηλέφωνο και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.


    Ανακοινώσεις για την υπόθεση θα γίνουν σήμερα το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ηπείρου.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ