• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 22 Μαΐου 2011

    ΑποσΒΟΛΟθηκε η ΑΕΚ! (video)



    Τα πάνω κάτω έφερε ο Ολυμπιακός Βόλου στα πλέι οφ, καθώς επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ, κερδίζοντας την για τρίτη φορά φέτος σε τέσσερις αναμετρήσεις. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μετά την δεύτερη σερί ήττα που δέχθηκε βρίσκεται πλέον στο καναβάτσο, δεδομένου ότι για να τερματίσει πρώτη θα πρέπει να επιβληθεί του Παναθηναϊκού και να μην πάρει το «τρίποντο» ο ΠΑΟΚ, κάτι που απεύχονται οι Βολιώτες προκειμένου να εξασφαλίσουν την έξοδο τους στο Γιουρόπα Λιγκ.
    Η πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης άνηκε στους γηπεδούχους, όταν στο σουτ του Μόνχε στο 4ο λεπτό ο Σάχα επενέβη αποτελεσματικά διώχνοντας σε κόρνερ. Οι Βολιώτες στο πρώτο ημίωρο είχαν την πρωτοβουλία κινήσεων, όμως στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους η Ένωση ανέβασε στροφές χωρίς ωστόσο να γίνουν απειλητικοί προς την εστία του Γιακούποβιτς. Αντίθετα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και δεύτερη καλή στιγμή στο 42’ με το δυνατό βολέ του Μαρτίν να καταλήγει πάνω από την εστία του πορτιέρο της ΑΕΚ.
    Στην επανάληψη το συγκρότημα του Μανόλο Χιμένεθ μπήκε πολύ επιθετικά και μόλις στο πρώτο λεπτό ο Σκόκο λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τον Γιακούποβιτς, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου πέντε λεπτά αργότερα έσωσε την ομάδα του, καθώς μπλόκαρε το συρτό σουτ του Μπαχά. Στο τελευταίο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι ενέτειναν την πίεση τους και μέσα σε τρία λεπτά (70’-73’) έχασαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Πρώτα ήταν ο Γκερέιρο που είδε το σουτ του να κοντράρεται την τελευταία στιγμή, ενώ στην συνέχεια ο Έντερ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Τελικά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου –πως όποια ομάδα χάνει τις ευκαιρίες, δέχεται το γκολ- επιβεβαιώθηκε, καθώς η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη ήταν αυτή που μπήκε στην θέση του οδηγού, όταν στο 84’ ο Μπρέσκα εκτέλεσε φάουλ από τα 40 μέτρα και ο Ντολεζάι με πολύ ωραία γυριστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι την έστειλε στα δίχτυα του Σάχα. Στα εναπομείναντα λεπτά η ΑΕΚ προσπάθησε να πιέσει, όμως η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων ήταν εξαιρετική και δεν επέτρεψε στους παίκτες της Ένωσης να πλησιάσουν με αξιώσεις την εστία του Γιακούποβιτς.

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Ζέλεσι, Μητρόπουλος, Άλβαρες, Ρόκας (52’ Ακόστα), Μόνχε (90’ Γκότοβος, Μπρέσκα (88’ Τομάς), Μαρτίν.
    ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γεωργέας (67’ Έντερ), Ντιόπ, Λαγός, Μίτσελ (85’ Ματέο), Γκερέιρο (85’ Λεονάρντο), Σκόκο, Μπαχά


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ