• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 31 Μαΐου 2011

    Το πιο αγανακτισμένο… τραγούδι! «Βάλε κατσαρόλα φίλε μου ξεκόλλα!»



    Στο πλευρό των χιλιάδων «Αγανακτισμένων» πολιτών στέκονται από σήμερα δυο σπουδαίοι άνθρωποι της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο λόγος για τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος εμπνεύστηκε από το κίνημα που έχει ξεσπάσει σε ολόκληρη την Ευρώπη, όπως και στη χώρα μας, και έγραψε ένα τραγούδι με ερμηνευτή τον μεγάλο Δημήτρη Μητροπάνο.

    Με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Κατσαρόλα», οι δυο καλλιτέχνες στέλνουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης και δύναμης, παρακινώντας όλο τον κόσμο να ξεσηκωθεί και να πλημμυρίσει τους δρόμους και τις πλατείες όλης της χώρας.

    «Βάλε κατσαρόλα φίλε μου ξεκόλλα, πες και στα παιδιά να έρθουν μια βραδιά να τα σπάσουμε όλα. Βάλε αγάπη να΄χεις, δεν φοβούνται οι βράχοι, μπες δυναμικά δες το θετικά, και θα γίνει μάχη».

    Αυτό είναι το ρεφρέν του τραγουδιού που ανάρτησε στο επίσημο blog των «Αγανακτισμένων» ο Σταμάτης Κραουνάκης, σημειώνοντας από κάτω: «Γεια σας! Είμαι μαζί με όλα μου τα παιδιά 24 τον αριθμό. Είμαστε εκεί συνέχεια, ό,τι θέλετε, όπου νομίζετε… Σας στέλνω κάτι που ίσως σας χρειαστεί. Ένα τραγούδι…».


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ