• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

    ΤΡΟΪΚΑ «Τροκτικά»


    Δ.Ν.Τ. «Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» ή υπηρεσία G20 παρακλάδι της «G» (διεθνής μασονική ομοσπονδία). Η υπηρεσία αυτή ελέγχει την οικονομία σχεδόν όλων των κρατών. Εκτος από την υπηρεσία αυτή υπάρχει και η G7-8, η οποία έχει να κάνει με την «τρομοκρατία» και τις δικές τους τρομοκρατικές οργανώσεις σε κάθε κράτος.
     
    Η Τρόϊκα είναι μια υπηρεσία δημιουργημένη από τους «G» (μασόνους) της Ελλάδος, η οποία έχει προσλάβει τρείς «οικονομολόγους» για σχεδιασμό απόκτησης χρημάτων για την σωτηρία αυτών (των πολιτικών κομμάτων, Τραπεζών, Βλάχων, Βιομηχανιών, Καναλαρχών, Εκκλησίας, κλπ).

    Ένας από τους μεγαλύτερους μασονικούς οίκους εν Ελλάδι είναι η Εβραιογενής Εκκλησία Α. Ε. η οποία κατέχει
    (είναι ιδιοκτήτρια) πολλά ακίνητα και επιχειρήσεις. 
    Δημοσιογραφικά όργανα:

    Περιοδικά = τον αριθμο 42
    Φυλλάδια = τον αριθμο 1
    Εφημερίδες = τον αριθμο 12
    Ραδιοτηλεοπτικοί Σταθμοί = τον αριθμο 34
    Κοινωνικά έργα:
    Ιδρύματα, κατασκηνώσεις, Τράπεζες Αγάπης, κ.α. = τον αριθμό 433
    Μονές:
    Ανδρικές = τον αριθμό 216
    Γυναικείες = τον αριθμό 495
    Ησυχαστήρια:
    Ανδρικά = τον αριθμό 13
    Γυναικεία = τον αριθμό 50
    Μετόχια:
    Τον αριθμό 7

    Δεν συμπεριλαμβάνουμε τις ξενοδοχειακές μονάδες, τράπεζες και μετοχικές επενδύσεις που έχει.

    Τα παραπάνω είναι κατά προσέγγιση, καθώς σήμερα αριθμούνται πολύ περισσότερα. Κατέχει δε και τη μεγαλύτερη μερίδα σε κτήματα. Όλα αυτά άνηκαν και ανήκουν στην Ελλάς τα οποία η Εβραιογενής Εκκλησία Α. Ε. και με τη βοήθεια των οπαδών της («Έλληνες») απόκτησε και καταπάτησε.

    image003
    Ο Ηγέτης της Τρόϊκας Γεώργιος Μινέϊκο Ααρών Παπανδρέου.

    Η ΚΡΙΣΗ ΕΠΗΛΘΕ

    Το τέλος πλησιάζει γοργά όπου η Ελλάς θα πέσει εις ξένα μιαρά χέρια. Ας καταγραφεί λοιπόν εις την νεοτέρα ιστορία ποιοι οι υπαίτιοι, προδότες, δυνάστες, καταπατητές αυτής. Εις τη μνήμη των τελευταιών πεσόντων Έλλην θα καταγραφεί το αυτό. Εις τα μάτια τους ας ζωγραφιστεί για πάντα ο χαμός και οι προδότες της Ελλάς. Ας μείνη ανήσυχο για πάντα το πνεύμα των Έλλην και ας λογοδοτήσουν είς τον ένα Θεό ΖΕΥΣ γιατί πρόδωσαν την Ελλάς, τους Έλλην.
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ
     
    Η ρουφιανιά, η προδοσία και ο ανθελληνισμός είναι επώνυμοι. Ονομάζονται Μ.Μ.Ε. Βλάχοι και Βλαχόπαιδα, Πολιτικοί, Οργανώσεις, Εκκλησία, κ.α. Έχουν αποκτήσει πλέον σάρκα και οστά μα και μορφή, την οποία αποκαλείτε με μία λέξη «Έλληνες». Όλοι εσείς οι προδότες της Ελλάς κατηγορείτε πολιτικούς, Μ.Μ.Ε. κ.α. εκτός από τον ίδιο σας τον εαυτό. Μιαρά, ανούσια ανθρωπάρια, προδότες της Ελλας, όλοι αυτοί υπάρχουν από εσάς, εσείς ψηφίζετε τους πολιτικούς, εσείς δημιουργείτε τις ανθελληνικές οργανώσεις μέλη των οποίων είναι τα ίδια τα παιδιά σας, από εσάς υπάρχει η Εβραϊκή Εκκλησία Α. Ε. εσείς την πληρώνετε, την προστατεύετε καθώς είστε οπαδοί αυτής, εσείς δίνετε την εξουσία στα Μ.Μ.Ε. να σας εξουσιάζουν και να σας πλανούν, τους πιστεύετε και σας καθοδηγούν. Η Ελλάς θα ξεβρωμίσει όταν πάψετε να υπάρχετε ανθελληνικα μιαρά ανθρωπάρια.
     
    Αυτή είναι η Ελλάς που δημιουργήσατε προδότες. Εσείς που αποκαλείστε «Έλληνες» θαυμάστε το έργο σας τώρα που μπορείτε καθώς έρχεται η οργή των Ελλάνιων Υιών (Έλλην). Θα πληρώσετε εσείς και τα παιδιά σας για όλα όσα πράξατε ενάντια σε Έλλην και Ελλάς. Όταν θα πάψει να υπάρχει η Ελλάς θα πάψετε να υπάρχετε και εσείς, προδότες αποκαλούμενοι «Έλληνες». Τώρα μπορείτε να πάτε να γιορτάσετε την μνήμη του Εβραιογενούς Αρμένιου Άλεξ Γρηγοριάν.

    image004
    Ο Νέος Χάρτης της Ελλάς, εκ των Ελλήνων Δημιουργών και Αλλόφυλων μιαρών.

    Αποκαλείστε «Έλληνες», μα δεν είστε τίποτα άλλο από ομάδες μιαρών ανθελλήνων. Τρέχετε πάντα πρώτοι για να γιορτάζετε και να τιμήσετε ΕβραιοΑρμένικα παιδιά, όπως τον «Άλεξ Γρηγοριάν», το παιδί του Αρμένιου μασόνου. Δεν διαφέρετε απολύτως σε τίποτα από αυτόν τον Εβραιογενή Αρμένιο. Είστε προδότες της Ελλάς και των Έλλην, είστε ανθέλληνες και η ντροπή του ελληνικού γένους. Όλοι θα αφανιστείτε, Όλοι θα πνιγείτε, Όλοι θα καείτε.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ