• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

    ΠΕΤΖΕΤΑΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ....


    Σε σημείο εξαθλίωσης έχουν φτάσει οι οικογένειες των 90 Εργαζομένων στην εταιρία Πετζετάκης Βορείου Ελλάδος, καθώς παραμένουν εδώ και οχτώ μήνες απλήρωτοι, και οι Άνθρωποι της Διοίκησης εξακολουθούν να παίζουν μαζί τους, δίνοντάς τους ελπίδες πληρωμής από μέρα σε μέρα, χωρίς φυσικά να κρατούν τις υποσχέσεις τους. Το όλο παιχνίδι τους, έχει εγκλωβίσει τους Εργαζόμενους σε μία κατάσταση ομηρίας, καθώς, ούτε εργαζόμενοι είναι, ούτε άνεργοι είναι, ούτε απολυόμενοι, αλλά ούτε και πληρωμένοι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνεχίσουν την ζωή τους. Η όλη υπόθεση ανάγκασε τους εργαζόμενους, ύστερα από συνεδρίαση και απόφαση του σωματείου τους, να προβούν



    αντιπροσωπευτικά προς το όλο σύνολο, είκοσι από αυτούς την Πέμπτη 24 Μαρτίου σε απεργία πείνας η οποία λόγο προβλημάτων υγείας κράτησε έως την Κυριακή 27 Μαρτίου. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διαμαρτυρία εικοσιτετραώρου βάσεως έξω από την πύλη του εργοστασίου, μέχρι επίλυσις των προβλημάτων τους. Θυμίζουμε ότι ήδη βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, και ότι έχουν προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα.
    Ζητούν, από την Διοίκηση της εταιρίας να ξεκαθαρίσει την θέση της απέναντι τους, όσων αφορά τις πληρωμές των δεδουλευμένων, και το μέλλον της εταιρίας.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ