• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

    Στον τελικό η ΑΕΚ - Επεισόδια στην Τούμπα!

    Με παλικαρίσια εμφάνιση η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» και τσέκαρε το εισιτήριο της για τον τελικό του κυπέλλου, εκεί όπου την περιμένει ο Ατρόμητος. Σε ένα φτωχό από φάσεις παιχνίδι που σκιάστηκε από τα σοβαρά επεισόδια των οπαδών των γηπεδούχων, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένη και κέρδισε την ευκαιρία να σώσει μια αποτυχημένη χρονιά, εφόσον κατακτήσει το τρόπαιο. Από την άλλη πλευρά, ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν νευρικός και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας, το οποίο του γύρισε «μπούμερανγκ».

    Μέχρι και το 39ο λεπτό οι δυο ομάδες κινιόντουσαν σε… ρηχά νερά, όμως στο συγκεκριμένο σημείο οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στην επίτευξη του γκολ, όταν ο Πάμπλο Γκαρσία έβγαλε τον Ίβιτς απέναντι από τον Σάχα, όμως ο Σέρβος αστόχησε απελπιστικά. Δυο λεπτά αργότερα η Ένωση «απάντησε» στις ευκαιρίες, με τον Σκόκο να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

    Με το… καλημέρα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι πήραν…. κεφάλι του σκορ με «ψαράκι» του Δέλλα στο 48’ έπειτα από ωραίο φάουλ του Σκόκο. Από κεινο το σημείο μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να βρει διαδρόμους για την εστία του Σάχα, όμως δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να εκνευριστούν οι φίλαθλοι του, οι οποίοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο πετώντας πέτρες, καπνογόνα, φωτοβολίδες με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για 25 περίπου λεπτά. Εντός του αγωνιστικού χώρου παρέμειναν μόνο οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ αρκετός κόσμος έχει αποχωρήσει. Λίγο αργότερα ο διαιτητής Μάνταλος πήρε την απόφαση να επιστρέψουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και σε διάστημα λιγότερο από ένα λεπτό σφύριξε τη λήξη του αγώνα.

    Οι συνθέσεις των ομάδων

    ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ (72’ Τσουκαλάς), Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς (68’ Κουτσιανικούλης), Βιεϊρίνια (79’ Φωτάκης), Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς.

    ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας (32’ λ.τ. Λαγός), Ματέος, Δέλλας, Γεωργέας, Ντιόπ, Μάκος (83’), Μίτσελ, Λυμπερόπουλος (67’ Γκερέιρο), Σκόκο, Μπλάνκο.




    ΠΗΓΗ: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=54122&catID=6

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ