• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

    Αν είχε κάψει καμμιά μπετονιέρα του Μπόμπολα ο Ουτσεκάς, θα είχαν φέρει και το FBI.


    …όταν σκοτώνουν ελληνάκια, γυναίκες, ηλικιωμένους, άμαχους, περαστικούς, δεν τρέχει κάστανο. Σιγά μην ασχοληθεί ο κύριος Ρουπακιώτης με λεπτομέρειες.
    Εδώ έγινε πολεμική επιχείρηση σε φυλακές και αντί να κινητοποιηθούν όλες οι δυνάμεις που έχουν απομείνει, καθόντουσαν και μιλούσαν για τις ευθύνες των δεσμοφυλάκων, των υπαλλήλων, των συνδικαλιστών, της ΓΣΕΕ, της ΠΟΕ – ΟΤΑ για το συμβάν.
    Μπαίνουν κτήνη σε σπίτι γερόντισσας, την βασανίζουν μέχρι να αποκαλύψει που έχει τα λεφτά και μετά ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. Αλλά δεν ιδρώνει κανενός του αυτί. Σε οποιαδήποτε άλλη ευνομούμενη χώρα, για ΕΝΑ τέτοιο έγκλημα θα είχε πέσει κυβέρνηση. Εδώ, για εκατοντάδες απάνθρωπες δολοφονιες που μπορούν να χαρακτηριστούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ασχολείται ο τοπικός κυρ΄ Μήτσος ο ενωματάρχης.
    Αυτά βεβαίως αλλάζουν εάν κανένας “τρομερός κακούργος” τολμήσει να αγγίξει καμμία 
    μπετονιέρα της “Ελληνικός Χρυσός”.
    Εκεί πραγματικά διαπιστώνουμε ότι υπάρχει κράτος, αλλά και για ποιούς δουλεύει.
    Νύχτα εισβολές σε σπίτια αθώω
    ν που το μόνο τους “έγκλημα” είναι να υπερασπίζουν την Γη τους. Με το ζόρι συλλογή DNA με μαεστρία που θα ζήλευαν και στο Γκουαντάναμο. Μαθητριες και γέροντες δεν εξαιρούνται, το κράτος των Ρουπακιώτηδων είναι αμείλικτο.
    Και σε χρονο που θα ζήλευε το CSI Las Vegas, εντοπιζονται οι 20 “ύποπτοι” και βγαίνουν τα εντάλματα σύλληψης. Αν είχαν σκοτώσει καμμιά “άπιστη” γιαγιά, το κράτος θα λειτουργούσε όπως ακριβώς το γνωρίζουμε. Εθνοκτονικά.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ.

    20130331-202856.jpg


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ