• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

    Όταν η Μαντόνα γινόταν δισεκατομμυριούχους, ο άστεγος αδερφός της «πέθαινε» από το κρύο!


    Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι για να φτάσεις στη κορυφή πρέπει να θυσιάσεις πολλά πράγματα – ακόμα και να «πατήσεις» πάνω στους άλλους! Ίσως μερικές φορές και πάνω στην ίδια την οικογένειά σου! Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον ο Άντονι Τσικόνε, αδερφός της βασίλισσας της pop Μαντόνα και άστεγος τα τελευταία 3 χρόνια
    Την ίδια μέρα που το Τύπος ανακοίνωνε την είσοδο της Μαντόνα στο club των δισεκατομμυριούχων, η Daily Mail ανακάλυπτε τον 56χρονο Άντονι ξεχασμένο στους δρόμους του Μίτσιγκαν, να προσπαθεί να επιβιώσει στα χιόνια και στους -10 βαθμούς Κελσίου!
     
    «Η Μαντόνα χέστηκε αν εγώ ζήσω ή πεθάνω. Δεν την ενδιαφέρει. Ζει στον κόσμο της» είπε στον δημοσιογράφο και συμπλήρωσε: «Δεν την αγάπησα ποτέ. Ούτε εκείνη εμένα». Μάλιστα ο Άντονι Τσικόνε επιτέθηκε και στον πατέρα τους, Τόνι Τσικόνε, για τον οποίο είπε: «Θα ήταν πολύ χαρούμενος αν πέθαινα. Έτσι θα είχε έναν λιγότερο πονοκέφαλο στο κεφάλι του». 
    Ο Άντονι Τσικόνε είναι άστεγος εδώ και 3 χρόνια, ενώ πριν από λίγο καιρό πέρασε έναν μήνα στη φυλακή, γιατί συνελήφθη μεθυσμένος να καταριέται παιδιά μπροστά από μια εκκλησία. Ωστόσο πριν από το 2010 είχε μια καλή ζωή και δουλειά στο οινοποιείο του πατέρα του. Ωστόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν τον έπιασαν να πίνει κρυφά μέσα από τα βαρέλια.
    Παλιές καλές χαρούμενες στιγμές της οικογένειας Τσικόνε!
    Παλιές καλές χαρούμενες στιγμές της οικογένειας Τσικόνε!
    Ο πατέρας του αναγκάστηκε να τον διώξει από τη δουλειά, με την ελπίδα ότι θα έβαζε μυαλό, αλλά ο Άντονι πήρε την κάτω βόλτα. Και δεν ξέχασε ποτέ την απόλυσή του: «Κατάντησα έτσι γιατί δεν είχα την υποστήριξη της οικογένειάς μου. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για μένα» δήλωσε στη Daily Mail. 
    Όμως, φίλοι της οικογένειας, λένε ότι ο κ. Τσικόνε κάθε τρεις και λίγο βρίσκεται στους δρόμους και του δίνει λεφτά, ενώ προσπαθεί να τον βάλει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ωστόσο ο άστεγος αδερφός της Μαντόνα δεν θέλει. «Γιατί να πάω σε κέντρο; Το “αλκοολικός” είναι άλλη μια ταμπέλα της κοινωνίας και δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες» λέει ο Τόνι.
    Όσο για τη Μαντόνα; Με τα υπόλοιπα 7 αδέρφια της δεν έχει και πολύ στενές σχέσεις. Μάλιστα την ετεροθαλή αδερφή της Τζένιφερ δεν την κάλεσε στον γάμο της με τον Γκάι Ρίτσι, ενώ τον αδερφό της Κρίστοφερ δεν δίστασε το 2003 να τον απολύσει από υπεύθυνο της περιοδείας της. Ωστόσο όσα αδέρφια της αντιμετώπισαν προβλήματα με εθισμούς (δηλαδή 3 από τα 7!) η βασίλισσα της pop ήταν αυτή που τους ξελάσπωσε!



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ