• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

    Μεγάλος Ολυμπιακός στη Τουρκία – Νίκησε τη Φενέρ με 78-73

    Κάποια παιχνίδια φαίνονται από την αρχή ότι θα κριθούν στο τέλος και στις λεπτομέρειες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να παίζουν μέτρια στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, να αγγίζουν την…
    αυτοκτονία, αλλά στο τελευταίο 3λεπτο να ξυπνούν και να επικρατούν των Τούκρων με 78-73.
    Από το ξεκίνημα το ματς, η Φενέρ έδειξε ότι δεν θα τα παράταγε εύκολα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός ενώ μπήκε παθιασμένα στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο 10λεπτο με 19-13, στη συνέχεια χαλάρωσε αδικαιολόγητα και έδωσε τη δυνατότητα στους Τούρκους όχι απλά να μείνουν στο ματς, αλλά να διεκδικήσουν και τη νίκη. Έτσι το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά με 34-33.
    Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έδειξε πάλι το διπλό του πρόσωπο. Οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν πολλά κενά στην άμυνά τους, δεν κατάφεραν να περιορίσουν τους αντίπαλούς τους, ενώ στην επίθεση περίμεναν τις εμπνεύσεις πότε του Σπανούλη, πότε του Παπανικολάου και πότε του Πρίντεζη.
    Και στο ξεκίνημα του 4ου 10λεπτου (παρά το γεγονός ότι προηγούνταν με 56-53) παραλίγο να αυτοκτονήσουν! Λες και κοιμήθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, η Φενέρ έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο και βρέθηκε 5 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με 8 πόντους μπροστά. Ωστόσο εκεί ήταν που μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή και κλείνοντας την άμυνά τους, αλλά και πετυχαίνοντας καθοριστικά καλάθια στην επίθεση έφτασαν στην δύσκολη, αλλά μεγάλη νίκη με 78-73.
    Δεκάλεπτα: 13-19, 34-33, 53-56, 73-78
    Φενέρμπαχτσε: ΜακΚάλεμπ 12, Ονάν 12, Ερμίς 4, Σάτο 12, Τρίπκοβιτς, Πεκέρ 10, Σαβάς 8, Μπατίστ 3, Κάραμαν 6(1), Πρέλτζιτς 6.
    Ολυμπιακός: Χάινς 5, Λο 5, Άντιτς 9, Σπανούλης 14, Περπέρογλου 9, Σερμαντίνι 4, Σλούκας 2, Πάουελ 2, Γκετσεβίτσιους, Πέρκινς, Πρίντεζης 12, Παπανικολάου 16.





    http://www.koolnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ