• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

    Ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς και κακοποιούς – Νεκρή μία γυναίκα

    Μία 25χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, που νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία και καταδιώκονταν.


    Το θύμα επέβαινε σε αυτοκίνητο και διερχόταν από το σημείο της συμπλοκής, στα Ίσθμια, στο δρόμο για την Επίδαυρο.
    Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε ολόκληρη την Πελοπόννησο για τον εντοπισμό των τεσσάρων ένοπλων κακοποιών που συμμετείχαν αρχικά σε ένοπλη ληστεία σε ταβέρνα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών και η οποία έγινε στις εννέα χθες το βράδυ, ενώ κατηγορούνται για την δολοφονία μιας γυναίκας η οποία στις τρεις τα ξημερώματα πέθανε στο νοσοκομείο Κορίνθου έπειτα από σφαίρα που δέχτηκε από τους τέσσερις ενόπλους, στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με ομάδες της αστυνομίας στην περιοχή των Ισθμίων Κορινθίας.
    Οι δράστες επιβαίνουν σε τζιπ μαύρου χρώματος μάρκας Subaru Forester, με αριθμό κυκλοφορίας YPO-1394 το οποίο έκλεψαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ληστείας στην ταβέρνα.
    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας οι δράστες έχουν βαρύ οπλισμό και ισχυρές δυνάμεις αστυνομικών ενισχυμένες με άνδρες της ΕΚΑΜ και των ΜΑΤ τους αναζητούν σε ολόκληρη την περιοχή της Πελοποννήσου.
    Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για δραπέτες φυλακών, ακόμη και από την πρόσφατη ομαδική απόδραση των Τρικάλων.
    Οι αστυνομικοί καλούν όποιον πολίτη δει το κλεμμένο τζιπ να ειδοποιήσει αμέσως το 100, γιατί οι κακοποιοί είναι άκρως επικίνδυνοι και αποφασισμένοι για όλα...
    Στην επιχείρηση συμμετέχει και ελικόπτερο της αστυνομίας.


    http://www.newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ