• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

    Γιατί οι κυβερνήσεις του κόσμου δεν θέλουν τους εξωγήινους!!


    Στη φωτογραφία και στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε κάποια πλάνα από τη NASA / SOHO από εικόνες αυτής της εβδομάδας. Κατά την εξέταση αυτών των ΑΤΙΑ θα πρέπει να παρατηρήσετε το μαύρο πεδίο γύρω τους. Αυτό είναι η βαρυτική έλξη των αντικειμένων και αυτά είναι περίπου το μέγεθος της Γης.


    Τα πεδία τους διαφέρουν σε μέγεθος και σχήμα ... μερικά έχουν πολύ παράξενο σχήμα για αντικείμενα αυτού του μεγέθους (φωτογραφία παραπάνω).

    Θα παρατηρήσετε μία συνεχής εμφάνιση U και Χ σχήματος UFO. Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει τρία σκάφη, αλλά στο βίντεο θα δείτε μισή ντουζίνα. Το σχήμα U του X των UFO είναι 100% απόδειξη ότι αυτά δεν είναι πλανήτες, αλλά εξωγήινα σκάφη.

    Αδύνατον λέτε; Εάν οι εξωγήινοι υπάρχουν ... τότε τίποτα δεν είναι αδύνατο. Σκεφτείτε οι εξωγήινοι να έχουν εξελιχθεί για εκατομμύρια ή ακόμη και δισεκατομμύρια χρόνια.

    Πόσο καλό θα είναι το iPhone σας, σε ένα δισεκατομμύριο χρόνια μετά από βελτιώσεις; Θα σας άφηνε να περπατήσετε μέσα από τοίχους χάλυβα, να πετούσατε μέσα στο χώρο χωρίς ένα διαστημόπλοιο, ή και να δημιουργήσει ένα δείπνο από το πουθενά.

    Έτσι, θα ήταν εύκολο για τους εξωγήινους με τα γιγαντιαία διαστημόπλοια τους να κάνουν πράγματα που για εμάς φαντάζουν αδύνατα. Επίσης, δεν ξέρουμε αν οι αλλοδαποί ζουν για δεκάδες χιλιάδες χρόνια, ή και αν πεθαίνουν.

    Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που οι κυβερνήσεις του κόσμου δεν θέλουν τους εξωγήινους να εργάζονται με το κοινό. Όλα τα εργοστάσια ιατρικής θα κλείσουν δεδομένου ότι οι άνθρωποι πλέον δεν θα αρρωσταίνουν. Όλη η ηλεκτρική ενέργεια, τα πυρηνικά εργοστάσια, πετρελαίο, εγκαταστάσεις άνθρακα, θα κλείσουν, δεδομένου ότι θα απελευθερώσουν την ενέργεια. Οι άνθρωποι δεν θα είναι πλέον σε θέση να γερνούν και να πεθένουν ... Και όλα αυτά και ακόμα περισσότερα θα συμβούν μέσα σε λίγες εβδομάδες.

    Αυτό θα ήταν πάρα πολύ χαοτικό για οποιαδήποτε κυβέρνηση ασχοληθεί, δεδομένου ότι έχουν τα φορτία των χρημάτων σε αυτές τις βιομηχανίες.

    (56 διαφορετικά είδη ζωής δραστηριοποιούνται στο διάστημα που είναι γνωστό ότι υπάρχουν, πληροφορίες USAF)

    Δείτε το βίντεο:

    Ημερομηνία παρατήρησης: 28 Μαρτίου του 2013

    apocalypsejohn

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ