• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

    Ντοκουμέντο με τις δύο γυναίκες συνεργάτιδες του Βλαστού (VIDEO)


    Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα νέο βίντεο - ντοκουμέντο λίγες ώρες πριν την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων.

    Το βίντεο που παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha κατέγραψαν κάτοικοι της Ζαγοράς, οι οποίοι δεν γνώριζαν ότι τα πρόσωπα που κατέγραφαν ήταν οι συνεργοί του βαρυποινίτη.


    Την ίδια ώρα, η αστυνομία έδωσε επίσης στη δημοσιότητα οπτικό υλικό από το εξωτερικό και τους εσωτερικούς χώρους του ελικοπτέρου, από οχήματα και χώρους κατά των οποίων πυροβόλησαν οι δράστες, καθώς επίσης και τρεις φωτογραφίες με κατασχεμένα όπλα.

    Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, σε συνεργασία με ειδικό κλιμάκιο Αξιωματικών από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

    Εν τω μεταξύ, υπό άκρα μυστικότητα και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας διακομίστηκε, το μεσημέρι της Τρίτης στο νοσοκομείο Τρικάλων ο βαρυποινίτης, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς είχε τραυματιστεί στην προσπάθειά του να αποδράσει.

    Έπειτα από μία ώρα, ο Π. Βλαστός επέστρεψε στις φυλακές Τρικάλων, με τη συνοδεία πάνοπλων ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας.

    Τέλος, αργά το βράδυ της Τρίτης αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο πιλότος του ελικοπτέρου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα απόδρασης.

    Η κατάθεση κράτησε τρεις ώρες περίπου, ενώ ο ίδιος δεν έκανε καμιά δήλωση κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων.

    Δείτε το βίντεο:



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ