• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

    Καμμένος σε απόστρατους : "Η κυβέρνηση έχει συμφωνία με την Blackwater"!

    Τα σενάρια και οι πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες του εξωτερικού, φαίνεται ότι είναι κάτι παραπάνω από σενάρια. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στη συνάντηση που είχε με απόστρατους εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση έχει συνάψει 
    συνεργασία με την εταιρεία Blackwater που τώρα ονομάζεται Academi!


    Την πληροφορία δημοσιοποίησε μέσω του facebook ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΣΑΣ Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος γράφει:

    “Στη σημερινη μας συνάντηση , ο Πρόεδρος του κομματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πανος Καμμένος, μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποιθηση-βεβαιότητα, πως η Κυβερνηση έχει συνάψει συνεργασία με την Blackwater (νυν Academi) για την προάσπιση των συμφερόντων αυτης και της χώρας(?) υποκαθιστώντας έτσι σιγα-σιγα και τους ταγούς ασφάλειας και εθνικης κυριαρχίας .
    Μας παρεπεμψε μάλιστα να μελετησουμε και το παρακάτω κειμενο :

    Greece: Blackwater mercenaries guarding Govt and overseeing police; coup feared

    Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφονται και λέγονται αυτές οι πληροφορίες. Πρόσφατα σε εφημερίδα του Καναδά Έλληνας διπλωμάτης είχε πει τα ίδια.

    Ο πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος είχε δηλώσει ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με την Blackwater για να αναλάβει την φύλαξη της ελληνικής Βουλής. Διαβάστε τι είχε πει ΕΔΩ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ