• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

    «Βρωμερά ψεύδη τα περί χρηματοδότησης Σόρος»


    Στην αντεπίθεση πέρασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης

    «Βρωμερά ψεύδη» χαρακτήρισε τα περί σύνδεσης του Τζορτζ Σόρος με την Κουμουνδούρου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον realfm 97,8.

    «Πρώτον. Είναι βρωμερά ψευδή αυτά περί χρηματοδότησης του κ. Σόρος προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Το δεύτερον. Αν θυμάμαι καλά, ο κ. Σόρος είναι ένας από αυτούς που επισκέφθηκαν τον πρωθυπουργό -που στήριζε ο κ. Βενιζέλος- τον κ. Παπανδρέου και μάλιστα, από την πίσω πόρτα του Μαξίμου. Εμάς δεν μας είχε δει ποτέ. Και το τρίτο. Δυστυχώς η εμφάνιση του κ. Βενιζέλου στη Βουλή και η φανατική, αντι-ΣΥΡΙΖΑ και με ψεύδη, επίθεση, με πείθει ότι η μετατροπή του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ, υπό την ηγεσία Βενιζέλου, σε εξαπτέρυγο της ΝΔ του κ. Σαμαρά αποτελεί για τον κ. Βενιζέλο στρατηγική επιλογή», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

    Αναφερόμενος στη χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου για τον Β. Παπαγεωργόπουλο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Θέλω να χαιρετήσω την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, χθες, για την υπόθεση Παπαγεωργόπουλου και να ευχηθώ να είναι αφετηρία, σταθμός για μια τομή στην αντιμετώπιση της διαφθοράς από πολιτικά πρόσωπα. Με μία προσθήκη: Δεν χρειάζεται απλώς κάποιοι να πάνε φυλακή, χρειάζεται να έρθουν πίσω τα “κλεμμένα” ή ένα μέρος από τα “κλεμμένα”».



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ