• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

    Η ΔΗΜΑΡ «αγαπάει» τα ρουσφέτια

    Με παλαιοκομματικές πρακτικές, δεκαετίας '60, προσπαθούν να πορευτούν αρκετοί μουστερήδες της Αγ. Κωνσταντίνου. Ίσως έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι πολλά στελέχη της ΔΗΜΑΡ καταγράφουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σπουδαίες επιδόσεις...

    στο… σπορ του ρουσφετιού.



    Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: το καλοκαίρι του 2012 το κόμμα του Κουβέλη για να μπει στην κυβέρνηση ζήτησε, όπως έχει λεχθεί και γραφτεί, και πήρε κάποια υπουργεία και μερικές καλές θέσεις σε γραμματείες υπουργείων και ΔΕΚΟ.

    Μάλιστα όπως φημολογείται η συμφωνία των 3 κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το… γνωστό 5-2-1, ήτοι πέντε θέσεις στις ΔΕΚΟ και στους οργανισμούς του δημοσίου για τη ΝΔ, δύο για το ΠΑΣΟΚ και μία για τη ΔΗΜΑΡ.

    Ωστόσο δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι «σύντροφοι» της «κυβερνώσας αριστεράς» κατάφεραν να ανατρέψουν, προς όφελός τους, αυτή συμφωνία και μάλιστα σε ορισμένα διοικητικά συμβούλια έχουν ακόμη και την πλειοψηφία!

    Το εντυπωσιακό όμως με πολλά κορυφαία και μεσαία στελέχη της ΔΗΜΑΡ, είναι ότι, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, καθημερινά «βομβαρδίζουν» το Μαξίμου και πολλά υπουργεία για διάφορα ρουσφέτια!

    Το... μενού των ρουσφετιών έχει από μεταθέσεις φαντάρων, μέχρι διορισμούς σε διοικητικά συμβούλια σε ΔΕΚΟ και οργανισμούς του δημοσίου…

    Συμπερασματικά: η ΔΗΜΑΡ είναι «μεταρρυθμιστική» και «υπεύθυνη» δύναμη.

    Έτσι είναι, αν έτσι νομίζουν…

    http://www.kentrinews.gr/world/item/440-h-dhmar-agapa-ta-rousfetia#sthash.UwbjG3Zu.dpuf

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ