• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

  Ο Πάπας αποκαλεί τα Σκόπια “Δημοκρατία της Μακεδονίας”

  “Δημοκρατία της Μακεδονίας” αποκάλεσε την ΠΓΔΜ ο Πάπας στην προσευχή της Κυριακής στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Μια προσευχή που θα ανάψει φωτιές
  Φωτιές ανάβει η κυριακάτικη προσευχή του Πάπα στο Βατικανό! Στην καθιερωμένη του προσευχή στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, ο Πάπας αναφέρθηκε την περασμένη Κυριακή 30 Απριλίου στην Βενεζουέλα.
  Ο Πάπας ένωσε όπως είπε τη φωνή του με τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων της κρίσης που έχει ξεσπάσει στη χώρα.
  Απηύθυνε έκκληση δε στην κυβέρνηση και την κοινωνία της χώρας να αποφεύγουν την βία οποιασδήποτε μορφής και να σεβαστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα αναζητώντας λύση στην ανθρωπιστική, κοινωνική, πολιτική και οικονομική κτίση που έχει εξαντλήσει τον πληθυσμό.
  Δήλωσε επίσης ότι έχει εναποθέσει τις ελπίδες στην Παναγία για την επίτευξη ειρήνης και συμφιλίωσης στην χώρα.
  Ακολούθως, προσευχήθηκε και για άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες. Αυτές τις μέρες είπε, το μυαλό του είναι στην “Δημοκρατία της Μακεδονίας”. Ακούστε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο.
  Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Βατικανού πάντως, στην ιστοσελίδα που αναφέρεται στην παπαπική προσευχή της περασμένης Κυριακής, έχει “διορθώσει” τη φράση του Πάπα, με το πολιτικά ορθό επίσημο όνομα της ΠΓΔΜ.
  Έτσι, στην σχετική ανάρτηση εμφανίζεται ο Πάπας να έχει αποκαλέσει τα Σκόπια με την επίσημη ονομασία “Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας”.
  Δείτε την σχετική ανάρτηση κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ