• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 2 Μαΐου 2017

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ! Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!! Μάθετε την ΑΛΗΘΕΙΑ που ΣΚΟΠΙΜΑ Κρύβουν τα Βοθροκανάλα!!!

    «Ε Ξ Ο Χ Α» ! «Υπάλληλοι προτρέπουν μετανάστες, να MHN πάρουν (!) τα απορριπτικά έγγραφα ασύλου και να …ε ξ α φ α ν ι σ θ ο ύ ν »!!!
    ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΜΗΠΩΣ ΝΑ «ΣΤΑΛΟΥΝ» ΤΑΧΙΣΤΑ, ΣΤΟ …ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ;
    ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ…
    Το προ μηνών δημοσίευμα του ιστολογίου ‘politischios.gr’, ότι στην Χίο παραμένουν εγκλωβισμένοι δεκάδες μετανάστες παρότι έχουν βγει τα απορριπτικά έγγραφα ασύλου τους, έρχεται να επιβεβαιώσει η καταγγελία μεταναστών στον Χιώτη Δικηγόρο Κώστα Βεργίνα, ότι υπάλληλοι συγκεκριμένης υπηρεσίας, προέτρεψαν μετανάστες να ΜΗΝ λάβουν το απορριπτικό έγγραφο ασύλου (!) αφού σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τους συλλάβουν!
    Η καταγγελία
    Όπως εξήγησε ο κ. Βεργίνας, την (παρελθούσα) Πέμπτη συναντήθηκε με μετανάστη που διαμένει σε δομή φιλοξενίας της Χίου. Ο ίδιος του ανέφερε, ότι βρίσκεται σε απόγνωση, αφού αφ΄ενός δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, αφ΄ετέρου του κατήγγειλε, ότι υπάλληλος υπηρεσίας του είπε: «Έχει απορριφθεί η αίτησή σου, αλλά φύγε τώρα (!!!) γιατί αν στην επιδώσω, θα πας «μέσα»»!
    «Μη ξέροντας τι να κάνει, έψαξε να βρει δικηγόρο για να δει τι να κάνει. Όταν απορρίπτεται η προσφυγή και σε δεύτερο βαθμό, τότε οι άνθρωποι αυτοί κανονικά κρατούνται προσωρινά, είτε μέχρι να βγει η απόφαση του διοικητικού Εφετείου στην Αθήνα (αν προσφύγουν), είτε μέχρι να απελαθούν από την χώρα.
    Όπως και να έχει δεν είναι λογικό και νόμιμο να συμβαίνει αυτό το πράγμα. Δεν είναι δυνατό αυτοί οι άνθρωποι να είναι σε αυτή την κατάσταση, να μη γνωρίζουν τα δικαιώματά τους, τι πρέπει να κάνουν και να είναι ελεύθεροι, ενώ οι δημόσιοι λειτουργοί γνωρίζουν ότι η αίτησή τους έχει απορριφθεί», εξήγησε ο Κώστας Βεργίνας.
    Σημαντική λεπτομέρεια; Ότι ακόμα και αν αποφασιστεί η κράτησή τους, ο μόνος χώρος που μπορούν να κρατηθούν είναι τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου με δυναμικότητα περίπου 20 ατόμων…

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ