• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

    Απίστευτο: Πιγκουίνος έπιασε τη γυναίκα του στο κρεβάτι με άλλον και χύθηκε αίμα! Κυριολεκτικά (vid)

    Και κερατάς και… δαρμένος!

    Ένα συγκλονιστικό βίντεο με την αιματηρή μάχη δύο πιγκουίνων για τα μάτια μιας… γυναίκας, έδωσε στη δημοσιότητα το Νational Geographic, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όσους «έπεσαν» πάνω του στο διαδίκτυο.

    Γιατί, όπως επιβεβαιώνεται, οι απιστίες δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο του ανθρώπινου είδους, αλλά μοιχαλίδες υπάρχουν και στο ζωικό βασίλειο! Στη συγκεκριμένη ιστορία το ρόλο αυτής έπαιξε μια… πιγκουίνος για τα φτερά της οποίας χύθηκε αίμα. Πραγματικό αίμα πιγκουίνου!
    Και επειδή η ζωή (και στους πιγκουίνους) δεν είναι δίκαιη, ο κερατάς, όχι μόνο τους πιάνει στα πράσα μέσα στην ίδια του τη φωλιά, όχι μόνο η ίδια του η γυναίκα διαλέγει ΔΥΟ φορές τον εραστή, αλλά τις τρώει και από πάνω!
    Και μην νομίζετε ότι όλα αυτά είναι αρκετά, καθώς το πιο φρικιαστικό το κρατάμε για το τέλος*!

    Αρχικά, οι δύο άντρες πιγκουίνοι, αφού μετράνε (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό) τα φτερά τους και τα βρίσκουν ίσα, καλούν τη γυναίκα να επιλέξει, μετά τις απαραίτητες βέβαια… ψιλές. Εκείνη διαλέγει τον εραστή από το σύντροφο, δίνοντας την αφορμή για να ανάψουν τα αίματα. Τελικά αυτό που χύθηκε ήταν μόνο του κερατά! Βλέποντας έτσι ποιος έχει το πάνω… χέρι (φτερό) η άπιστη πιγκουίνα διαλέγει για μία ακόμη και οριστική φορά τον παράνομο εραστή.

    Χτυπημένος και βαριά πληγωμένος, ο σύζυγος δεν μπορεί παρά να αποδεχθεί τη διπλή (συντριπτική) ήττα του και να απομακρυνθεί.

    * Αυτό που δεν ξέρει (;) είναι ότι σε αυτήν την κατάσταση θα αποτελέσει τον καλύτερο... μεζέ για τα αιμοβόρα αρπακτικά πουλιά! Χωρίς φωλιά, ανυπεράσπιστος και μέσα στο αίμα, σύντομα θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον κάποιου πεινασμένου… όρνιου από εκεί ψηλά το οποίο θα του επιτεθεί – ίσως και με… παρέα – γράφοντας το δραματικό επίλογο στην εφιαλτική τροπή που πήρε η ζωή του πιγκουίνου.


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ