• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ PRANIC HEALING: ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΡΙΑ Η ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΥΔΙΑ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ;

    Μια Αρχατική Γιόγκι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο!  Με αυτές τις λέξεις καλοσορίζει η σελίδα του Pranic Healing στην Ελλάδα την νέα Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, αναφέροντας ότι:

    <<Η νέα ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου την διεθνώς καταξιωμένη ηθοποιό Λυδία Κονιόρδου στην θέση της Υπουργού Πολιτισμού.

    Η Λυδία είναι μια από τις κορυφαίες καλλιτέχνιδες της κλασικής σκηνής του κόσμου, μια αγαπημένη φιγούρα σε όλη την Ελλάδα και μια θεραπευτής Pranic και Αρχατική θεραπεύτρια. 

    Η Λυδία έχει αφιερώσει αμέτρητες ώρες στις υπηρεσιες του Pranic Healing σε όλη την Ελλάδα και είναι η ελληνική φωνή στη μετάφραση κάποιων από τα cd του Μέγα Διδάσκαλου Choa.>>

    Ο Grand Master Choa Kok Sui, είναι ο Ιδρυτής του Pranic Healing,  ο Δάσκαλος, ο Συγγραφέας, ο Θεραπευτής, ο Επιστήμονας, ο Επιχειρηματίας, ο Φιλάνθρωπος.

    Το Pranic Healing δεν είναι μόνο μία πανίσχυρη θεραπευτική τεχνική αλλά και μία ολόκληρη φιλοσοφία που θα κάνει την ζωή σας πιο όμορφη, πιο άνετη, πιο ισορροπημένη, πιο ευήμερη.

    H Arhatic Yoga (Αρχάτικ γιόγκα) είναι ένας συνδυασμός επτά διαφορετικών τεχνικών yoga και περιλαμβάνει ισχυρούς διαλογισμούς και διάφορες ασκήσεις -σωματικές και αναπνοής.

    Η πραγματικότητα όμως ... που μπορούν να δούν -  και μας παρουσιάζουν πολλές ιστοσελίδες και μπλόγκς στο διαδύκτιο διακωμοδώντας την ιδιότητα της θεραπεύτριας που κατέχει η Λυδία Κονιόρδου δεν είναι καθόλου αστεία και κρύβει πολλά πράγματα τα οποία η Αθέατη γνώση θα σας αποκαλύψει σε αυτό το άρθρο.

    Για πολλά χρόνια, το Pranic Healing ασκούνταν κρυφά και ήταν ένα πέπλο μυστηρίου.

    Ο συγγραφέας Γουίλιαμ Γουώκερ Άτκινσον, που εκπαιδεύθηκε ως δικηγόρος, ήταν γνωστός ελευθεροτέκτονας και θεοσοφιστής.


    Ο Γουίλιαμ Γουώκερ Άτκινσον είχε το γράψιμο πάνω από 100 βιβλίων όπως του Μέγα Διδάσκαλου Choa. Επίσης, ο ίδιος χρησιμοποιούσε διάφορα ψευδώνυμα, όπως, Yogi Ramacharaka, όπου για πρώτη φορά έγραψε για το "Pranic Healing» στο βιβλίο του, Η επιστήμη της ψυχικής θεραπείας , το 1909, όπου αναφέρει:

    «Οι γενικές αρχές του Pranic Healing στηρίζονται στο γεγονός ότι η Prana μπορεί να μεταβιβαστεί ή να μεταδοθεί από το ένα άτομο στο άλλο, με πολλούς τρόπους. Η συνήθης μέθοδος, και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος, είναι να χρησιμοποιήσετε τα χέρια και να περάσετε πάνω από το άρρωστο άτομο και ταυτόχρονα να κατευθύνετε ένα ρεύμα της Prana στην πληγείσα περιοχή ".


    - Απόσπασμα από το βιβλίο: επιστήμη της ψυχικής θεραπείας , από τον Yogi Ramacharaka, © 1909, κεφάλαιο 6, σελίδα 37/

    Τα παρακάτω βιβλία αντιπροσωπεύουν μια επιλογή από εσωτερικές και απόκρυφες μελέτες που υπάρχουν στις παρυφές του σύγχρονου Ελευθεροτεκτονισμού -  τα οποία είναι υπογεγραμμένα από τον Γουίλιαμ Γουώκερ Άτκινσον.

    ΤΟ ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ



    William Walker Atkinson (Συγγραφέας), Τρεις Μύστες (Συγγραφέας), Philip Deslippe (Συγγραφέας)


    Το κυμβάλειον είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη και πολυσυζητημένα απόκρυφα έργα που έχουν γραφτεί- ποτέ χωρίς αμφιβολία το πιο δημοφιλές απόκρυφο βιβλίο φιλοσοφίας του εικοστού αιώνα

    Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ

    William Walker Atkinson (Συγγραφέας), Κλιντ Marsh (Επιμέλεια)




    Σας παρέθεσα αυτά τα δύο βιβλία για να αποδείξω την τεκτονική δραστηριότητα του Γουίλιαμ Γουώκερ Άτκινσον , ο οποίος να θυμίσουμε ότι ήταν αυτός όπου για πρώτη φορά έγραψε για το "Pranic Healing» στο βιβλίο του.

    Τώρα ας έρθουμε στο σήμερα, όπου εξερευνώντας την σελίδα του Pranic Healing στο facebook, παρατήρησα μια ανακοίνωση της σελίδας που έλεγε, ότι την Παρασκευή 11/11 στις 19:00 θα γίνουν τα εγκαίνια του πρώτου Pranic Healing Κέντρου στην περιοχή της Έγκωμης, στην Λευκωσία.

    Η σημαντική ημερομηνία και αριθμολογία που επέλεξαν για τα εγκαίνια του πρώτου Pranic Healing Κέντρου στην Κύπρο  - για αυτούς που γνωρίζουν δεν μπορεί να περάσει καθόλου απαρατήρητη.

    Συνεχίζουμε τώρα με το το βιβλίο του Master Choa Kok,  Ιδρυτή και μέγα διδάσκαλο του Pranic Healing με τίτλο:  << Πάτερ Υμών: Καμπάλα και καθολική τσάκρα διαλογισμός με την χριστιανική προσευχή>>.

    Ας δούμε όμως τι σημαίνει αυτό σύμφωνα με τον πρόλογο του βιβλίου.





    Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ

    <<Μάθετε τα μυστικά και την πραγματική δύναμη της Προσευχής του Κυρίου και αφυπνίστε την δύναμή σας.

    Διαλογιστείτε με την Προσευχή του Πάτερ Ημών και βιώστε την Θεϊκή Ενέργεια και την θεραπευτική Δύναμη της Προσευχής να ρέει στο σώμα σας επιφέροντας γαλήνη και θεραπεία.

    Η Προσευχή του Κυρίου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς προσευχές του κόσμου. Προσφέρει δικαιωματικά πίσω στο Θεό ό,τι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος Του. Ο διαλογισμός στην Προσευχή του Κυρίου είναι τεχνική για την πνευματική ανάπτυξη.

    Ο Master Choa Kok Sui μας καθοδηγεί στον Διαλογισμό στο Πάτερ Ημών, έναν παγκόσμιο πνευματικό διαλογισμό, συσχετίζοντας τις φράσεις της προσευχής του Κυρίου με τα έντεκα κύρια ενεργειακά κέντρα μας. Αυτός ο διαλογισμός μας προσφέρει πρόσβαση στις πύλες των εσωτερικών πεδίων ενώ ταυτόχρονα η Θεϊκή ενέργεια που παράγεται μετουσιώνει την ενέργειά μας σε πιο εκλεπτυσμένη και πιο λεπτοφυή ενέργεια. Υπάρχουν δύο εκδοχές του διαλογισμού, ο Παγκόσμιος Διαλογισμός και ο Διαλογισμός της Καμπάλα. Διαλογιζόμενοι την έννοια της κάθε φράσης μπορούμε να βιώσουμε το Πνεύμα πίσω από την Μορφή.>>

    ο Διαλογισμός της Καμπάλα; Ναι σωστά διαβάσατε! Μπορείτε να μου πείτε ποιός Ορθόδοξος Χριστιανός μπορεί να προσευχηθεί στον Τριαδικό Θεό λέγοντας το Πάτερ Υμών και ταυτόχρονα να διαλογίζεται με την Καμπάλα ;

    Επίσης, η Λυδία Κονιόρδου είναι η ελληνική φωνή στη μετάφραση κάποιων από τα cd του Μέγα Διδασκάλου Choa. Ενα από αυτά τα cd του Μέγα Διδασκάλου είναι και το: Καμπάλα και καθολικός διαλογισμός για το «Πάτερ ημών». 


    Αυτά τα <<αθώα πράγματα>> που σας αναφέραμε παραπάνω στο άρθρο που επιμελήθηκε η Αθέατη γνώση, κάνει η θεραπευτής Pranic, Αρχατική θεραπεύτρια και νύν Υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.  

    Στο κάτω κάτω της γραφής, δικαίωμα της να είναι ότι θέλει η εν λόγο κυρία. Οσοι διάβασαν το άρθρο έχουν καταλάβει. Αυτό που που δεν μπορώ να ανεχτώ είναι να μας κοροιδεύουν μπροστά στα μούτρα μας ότι αυτές οι τσαρλατανικές η για κάποιους θεραπευτικές πρακτικές δεν κρύβουν τίποτα απολύτως πέρα από αυτό που θέλουν να μας παρουσιάσουν.

    Σκοπός όλων αυτών των δήθεν <<θεραπευτικών τεχνικών>> όπως η Γιόγκα, το Pranic Healing, οι "Εργάτες του Φωτός" που για τους τελευταίους γράψαμε σε παλαιότερο άρθρο μας, αλλά και πολλές άλλες παρόμοιες ομάδες οι οποίες έχουν σχέση με τον ελευθεροτεκτονισμό, είναι μια τεράστια επιχείρηση προώθησης του αντιχρίστου.

    Ξεκινάς πάντα από χαμηλά και από τις πιο απλές πρακτικές όπως η γιόγκα. Ομως όσο περισσότερο <<ψάχνεσαι>> τόσο ανεβαίνεις βαθμίδες στην ιεραρχία της μασονίας.
    atheatignosi

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ