• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

    Η απόλυτη εφαρμογή του σχεδίου Iron Mountain στην Ελλάδα είναι γεγονός

    Στην Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων, όπου οι Έλληνες συνεχίζουν να πληρώνουν τις λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος αλλά και την μανία της Νέας Τάξης για εξόντωση, οι αριθμοί είναι αποκαρδιωτικοί και μιλούν για μία γενοκτονία που εκτυλίσσεται καθημερινά μπροστά στα μάτια μας.
    Ποτέ ξανά εν καιρό ειρήνης και έστω και αυτής της ιδιότυπης δημοκρατίας, η Ελλάδα δεν θρήνησε τόσα πολλά θύματα. Οι αυτοκτονίες έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις 10.000 πανελλαδικά, πολλές από τις οποίες αφορούν νέα παιδιά που αντιμετώπιζαν οικονομικά ή ψυχολογικά προβλήματα.
    Ωστόσο το πλέον ανησυχητικό είναι ότι πλέον οι Έλληνες που βρίσκονται ένα στάδιο πριν την αυτοκτονία ανέρχονται στους 500.000, δηλαδή όσο ο πληθυσμός του Πειραιά! 
    Τα στοιχεία αυτά δημοσιεύτηκαν από το 20 Συνέδριο Ψυχικής Υγείας (2nd Mental Health Conference) χθες στο Ζάππειο, και αποκαλύπτουν το πόσο εθισμένοι είναι οι νεοΈλληνες στα υλικά αγαθά αφού η συντριπτική πλειοψηφία εξ αυτών έχει πέσει σε κατάθλιψη για οικονομικούς κυρίως λόγους. 
    Πρόκειται για το απλούστερο αλλά συνάμα τραγικότερο παράδειγμα εφαρμογής του σχεδίου Iron Mountain, που στοχεύει στην μείωση του πληθυσμού των ανθρώπων μέσω αυτοκτονιών ή άλλων αιτιών. Αυτό το βλέπουμε στις μέρες μας να εφαρμόζεται πλήρως στην Ελλάδα της κρίσης.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ