• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

    Μετά τον Στήβεν Σιγκάλ και η Ορνέλα Μούτι ετοιμάζεται να πάρει ρωσική υπηκοότητα

    Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας ενός κλιπ, η διάσημη ιταλίδα ηθοποιός Ορνέλα Μούτι αποκάλυψε τα σχέδιά της να αποκτήσει τη ρωσική υπηκοότητα.
    Η διάσημη ιταλίδα ηθοποιός, η οποία, ήδη, ζει στη Ρωσία, θα υποβάλει αίτηση για να πάρει την υπηκοότητα της χώρας αυτής, όπως ανακοίνωσε στην πρεμιέρα του κλιπ «Como Celentano», έχοντας στο πλευρό της το ρώσο ηθοποιό Αλεξάντερ Ρέβα.
    «Η Ορνέλα Μούτι είναι ήδη κάτοικος Ρωσίας και προετοιμάζει τα απαραίτητα έγγραφα για να αποκτήσει τη ρωσική υπηκοότητα», επιβεβαίωσε ο Ρέβα μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti. Η διάσημη ηθοποιός 61 ετών, εμφανίζεται στο εν λόγω κλιπ.
     
    Ως γνωστόν, στις 3 Νοεμβρίου η Ρωσία χορήγησε υπηκοότητα στον Στήβεν Σιγκάλ διάσημο αμερικανό ηθοποιό ειδικό στις πολεμικές τέχνες, ο οποίος προστέθηκε σε μια λίστα ξένων προσωπικοτήτων που έχουν γίνει ρώσοι πολίτες τα τελευταία χρόνια. Στον κατάλογο αυτό περιλαμβάνονται ο διάσημος γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρτιέ, ο ιταλός πιανίστας και μαέστρος, Φάμπιο Μαστράντζελο, τον αμερικανό ειδικό στις μικτές πολεμικές τέχνες Τζέφ Μόνσον και τον αμερικανό πυγμάχο Ρόϊ Τζόνς.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ