• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

    Ιδρυτής της Blackwater: «Παιδεραστία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος το περιεχόμενο των e-mails του περιβάλλοντος Κλίντον» (ηχητικό, βίντεο)


    του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
    Επιβεβαιώνει τις πηγές του NYPD και τα δημοσιεύματα του infowars.com και του truepundit.com o ιδρυτής της μεγαλύτερης εταιρείας ασφαλείας στον κόσμο, της πρώην Blackwater και νυν Akademi και πρώην Navy SEAL, Erik Prince ότι «το New York Police Department ήθελε να προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου για το ζήτημα των e-mails της Χ.Κλίντον και των συνεργατών της αλλά την εμπόδισε το Υπουργείο Δικαιοσύνης» καταγγέλοντας έτσι προσπάθεια «κουκουλώματος» του μεγάλου σκανδάλου e-mail gate που κλονίζει την Χ.Κλίντον!

    Η καταγγελία του Erik Prince ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση Ομπάμα, ο οποίος όπου σταθεί παρακαλάει τους Αμερικανούς πολίτες να ψηφήσουν την Χ.Κλίντον παρεμβαίνοντας απροκάλυπτα στην προεκλογική διαδικασία.
    Το περιεχόμενο των e-mails που ανακάλυψε το NYPD πρώτο και μοναδικό μέσο στην Ελλάδα που το δημοσίευσε είναι το pronews.gr
    «Βρήκαν τα emails του State Department και πολλές άλλες ενοχοποιητικές πληροφορίες όπως ξέπλυμα χρήματος, και το γεγονός ότι η Hillary πήγε στο sex island του καταδιακσμένου ως παιδόφιλου Jeffrey Epstein. Ο Bill Clinton πήγε περισσότερες από 20 φορές η Hillary Clinton πήγε τουλάχιστον έξι φορές» δήλωσε ο Erik Prince ο οποίος λόγω του παρελθόντος του γνωρίζει πολύ καλά τι λέει και έχει την δυνατότητα να το αποδείξει σε περίπτωση που η οικογένεια Κλίντον επιχειρήσει να στραφεί νομικά εναντίον του.
    «Το σύνολο των σκουπιδιών που βρήκαν μέσα σε αυτά τα emails, με εγκληματικές πράξεις από την Hillary και τον άμεσο περίγυρό της αλλά και από άλλα μέλη των Δημοκρατικών στο Κονγκρέσσο, ήταν τόσο αηδιαστικό που το έδωσαν στο FBI, και τους είπαν ‘θα το δημοσιοποιήσουμε εάν δεν ξανανοίξετε την έρευνα και δεν κάνετε το σωστό πράγμα” εξήγησε ο Prince 
    «Υπάρχουν όλλα τα είδη εγκληματικής συμπεριφοράς μέσα σε αυτά τα emails που είδαν από τα 650,000 και περιλαμβάνουν ξέπλυμα, σεξ με ανήλικους, και φυσικά μη καλή διαχείριση απόρρητων πληροφοριών» δήλωσε ο Erik Prince.
    «Έτσι λοιπόν η συνωμοσία χοντραίνει. Το NYPD σπρώχνει επειδή όπως αναφέρει δημοσίευμα, αξιωματούχος του κάτω μόνο από τον , commissioner μίλησε σαν γονιός και σαν πατέρας με κόρες και είπε ότι δεν μπορεί να επιτρέψει ένα τέτοιο επίπεδο σατανικού κακού να συνεχιστεί»
    Και πρόσθεσε «το υπουργείο Δικαιοσύνης προσπαθεί να λήξει ο χρόνος των εκλογών και να εκλεγεί η Χίλαρι για να μην υπάρξει πραγματική Δικαιοσύνη»
    Όσο για τον δήμαρχο της New York City, ο Prince είπε έχει ακούσει ότι ο de Blasio θέλει να μην ανακατευτεί
    «Οι αποδείξεις είναι τόσο άσχημες το περιεχόμενο των email τόσο κακό που ακόμα και αυτός νομίζω θέλει να μείνει μακριά του»
    Πριν τρεις ημέρες το pronews.gr είχε δημοσιεύσει τις αναφορές με το περιεχόμενο των e-mails από τα αμερικανικά ΜΜΕ (όσα δεν τα «μπούκωσε» το Σύστημα)
    Γράψαμε λοιπόν
    «To truepundit.com και η ιστοσελίδα του γνωστού αμερικανού αναλυτή Άλεξ Τζόουνς η infowars.com προχώρησαν σε μια συνταρακτική αποκάλυψη η οποία, αν ισχύει, θέτει «ταφόπλακα» στα όνειρα της Χ.Κλίντον για την αμερικανική προεδρία:
    Το NYPD κατάσχοντας τον υπολογιστή από τον Weiner με ένταλμα ερεύνης ανακάλυψαν περίπου 500,000 emails από και προς την Hillary Clinton,την Abedin και άλλους εσωτερικούς συνεργάτες κατά την θητεία της ως ΥΠΕΞ.
    Η αστυνομία και οι εισαγγελείς της Νέας Υόρκης ερευνώντας το sexting με ανηλίκους του πρώην Αντιπρόσωπου του Κονγκρέσου Anthony Weiner βρήκαν έναν υπολογιστή κοινό με την γυναίκα του και στενή συνεργάτιδα της Χ.Κλίντον, της Huma Abedin, με αρκετά στοιχεία στο FBI «για να βάλει την Χίλαρι Κλίντον και τους συνεργάτης φυλακή για πάντα», όπως σημειώνουν οι truepundit.com και η infowars.com 
    Το NYPD στους συνεργάτες της Κλίντον αναφέρει μερικά ακόμα μέλη του Κονγκρέσου.
    Το περιεχόμενο αυτών των emails ήταν η αιτία που το FBI ξανάνοιξε τον φάκελο.
    Όμως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το περιεχόμενο του laptop, εμπλέκει την Χίλαρι και τους συνεργάτες της σε πολύ πιο σοβαρά εγκλήματα από απλή κακή διαχείριση απόρρητων εγγράφων
    Οι πηγές του NYPD αναφέρουν ότι τα email αυτά αναφέρονται σε:
    -Ξέπλυμα χρήματος 
    -Εκμετάλλευση παιδιών
    -Σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων 
    -Πληρωμές στο Clinton Foundation
    -Ψευδομαρτυρία
    -Παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης και άλλα κακουργήματα 
    Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του NYPD είπαν καθαρά ότι το FBI και το υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν στα χέρια τους αυτά τα στοιχεία. «Ότι περιέχεται στα emails είναι συγκλονιστικά και σαν πατέρας μου γυρνάει το στομάχι. Δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια απόδραση τύπου Houdini από αυτά που βρήκαμε. Έχουμε αντίγραφα από οτιδήποτε. Θα τα στείλουμε στα Wikileaks η προσωπικά θα κάνω δικιά μου συνέντευξη τύπου εάν χρειαστεί» είπε ο διοικητής του NYPD
    Αυτή ήταν και η αιτία που ο αρχηγός του FBI άνοιξε πάλι τον φάκελο κατά της Κλίντον αναφέρει ο διοικητής του NYPD. «Οι άνθρωποι θα πάνε φυλακή» τόνισε χαρακτηριστικά..»
    Την Τρίτη που έρχεται μπορεί η Χ.Κλίντον να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ. Κάτι πολύ ανησυχητικό διότι εάν ισχύουν τα όσα καταγγέλονται τότε το βαλιτσάκι της δεύτερης πυρηνικής δύναμης του πλανήτη (η πρώτη είναι η Ρωσία) θα βρίσκεται σε πολύ λάθος χέρια.






    pronews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ