• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

    Να ένα σωστό παράδειγμα ...!!! Ο δήμος Γλυφάδας μαζεύει τις ελιές από τους κοινόχρηστους χώρους -Το λάδι θα δοθεί σε φτωχές και άπορες οικογένειες

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ...

    ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

    Ο δήμος Γλυφάδας ξεκινά, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τη συγκομιδή ελιών από τους κοινόχρηστους χώρους του δήμου με σκοπό την παραγωγή ελαιόλαδου.


    Την περσινή περίοδο, συγκεντρώθηκαν με τη βοήθεια εθελοντών καρποί ελιάς από ελαιόδεντρα σε προαύλια σχολείων, σε πεζοδρόμια, στους πρόποδες του Υμηττού και αλλού. Σύλλογοι, σχολεία, φορείς και κάτοικοι της πόλης συμμετείχαν με κέφι και μεράκι στην προσπάθεια αυτή. Παρήχθη περίπου 1,5 τόνος αγνό παρθένο ελαιόλαδο, με οξύτητα 0.7, το οποίο συσκευάστηκε και διανεμήθηκε στις φτωχές και άπορες οικογένειες του Δήμου Γλυφάδας μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου.


    http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/gle-1.jpg

    Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, κάλεσε όσους επιθυμούν να δώσουν το παρών, «για να στηρίξουμε την καινοτόμο αυτή προσπάθεια και να ενισχύσουμε τους οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας». Όπως υπογράμμισε, «το λάδι που θα παραχθεί θα διανεμηθεί στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Η διανομή θα γίνει μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας και του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου μας».


    http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/gle2.jpg

    Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν εθελοντικά συμμετοχή και να βοηθήσουν στη συγκομιδή, αλλά και να ενημερωθούν για τις ακριβείς ώρες και ημέρες, μπορούν να επικοινωνούν στο πενταψήφιο τηλέφωνο του Δήμου Γλυφάδας, 15464.

    iefimerida.gr

    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ