• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

    Στήνονται σκηνικά για την παγκόσμια χούντα

    Όλα μοιάζουν να είναι έτοιμα και οι λαϊκές μάζες ολοένα και πιο κοιμισμένες.

    Σχεδόν καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες βίαιων σκηνικών ανά τον πλανήτη, σκηνικών που έχουν σαν κύριο σκοπό να κατευθύνουν τον απλό κόσμο μέσω του φόβου και της αστάθειας.
    Πρωταρχικό μέλημα της Νέας Τάξης σε αυτή την τελική φάση του σχεδίου της είναι να κυριαρχήσει το αίσθημα της ανασφάλειας παντού στον πλανήτη, ώστε όλοι να ζητήσουν εθελούσια τον παγκόσμιο "σωτήρα". 
    Σε χώρες όπως του λεγόμενου "τρίτου κόσμου" ή στη Μ.Ανατολή, αυτό καθίσταται δυνατό χάρη στους πολέμους και τις σφαγές, προκειμένου να κορυφωθεί η απελπισία των ανθρώπων. Αντίθετα στον προηγμένο δυτικό κόσμο η μετάβαση γίνεται με κάπως διαφορετικό τρόπο, όπου τη θέση του πολέμου παίρνει η τρομοκρατία, η αναρχία και το αστυνομικό κράτος. Πόσες φορές άραγε μετά από κάποιο μεγάλο χτύπημα σε χώρες της Δύσης, όπως οι ΗΠΑ, δεν έχουν κατά καιρούς υιοθετηθεί σκληρά μέτρα αστυνόμευσης ή ακόμη και επιστράτευσης της τεχνολογίας προκειμένου οι πάντες να παρακολουθούνται και να ελέγχονται ανά πάσα στιγμή. Αρκεί να θυμηθείτε τα πολύ πρόσφατα παραδείγματα του Παρισιού, των Βρυξελλών, του Ορλάντο και πολύ πιο πρόσφατα του Ντάλας, προκειμένου να αναλογιστείτε και τις επακόλουθες συνέπειες. 
    Μιας νέας μορφής χούντα έρχεται δειλά δειλά στο προσκήνιο, στην οποία αν κάποιος τολμήσει να εναντιωθεί για οποιοδήποτε λόγο θα βρεθεί να είναι από τη μία στιγμή στην άλλη δακτυλοδεικτούμενος από τα οικεία του πρόσωπα ή ακόμη και "τρομοκράτης". 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ