• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

    Είναι η ΜΕΡΚΕΛ ένα ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ; (video)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής
    Η θεωρία των ερπετοειδών είναι λίγο-πολύ γνωστή σε όλους όσους ασχολούνται με παρόμοια θέματα. Ανάμεσα σε άλλα υποστηρίζει πως τέτοια όντα βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά και κυβερνούν τον κόσμο…

    Είναι αυτοί που, σύμφωνα με πολλές απόψεις και εκτιμήσεις, κρύβονται πίσω από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την εξαθλίωση των ανθρώπων που λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια.Τα ερπετοειδή είναι μία φάρα εξωγήινων που είτε βρίσκονταν από παλιά στον πλανήτη μας είτε επέστρεψαν πριν μερικές δεκαετίες και έχουν αποφασίσει να ανακαταλάβουν τον πλανήτη με δόλιες μεθόδους.
    Σε πολλά πολιτικά πρόσωπα, πρόεδρους και πρωθυπουργούς προσάπτονται «κατηγορίες» ότι είναι ερπετοειδή (Τζόρτζ Μπούς γιος και πατέρας, Χίλαρι Κλίντον, βασίλισσα Ελισάβετ και πολλοί άλλοι).
    Ένα πολύ χαρακτηριστικό σημείο για να ξεχωρίσεις τα ερπετοειδή είναι τα μάτια τους, όταν σε κάποιες περιπτώσεις η κόρη του ματιού από στρογγυλή γίνεται μία κάθετη σχισμή, όπως τα μάτια της γάτας.
    Λαμβάνοντας αυτά υπόψη, ας δούμε το χαρακτηριστικό αυτό στα μάτια της γερμανίδας καγγελαρίου Άγγελα Μέρκελ, η οποία σύμφωνα με το video που ακολουθεί, στα νιάτα της είχε γαλανά μάτια ενώ τώρα έχουν γίνει πρασινωπά (ενώ όπως είναι γνωστό το χρώμα δεν αλλάζει).
    Μέρκελ γαλανά μάτια
    Δείτε την διαφορά ανάμεσα στις κόρες και στο χρώμα. Είναι πολύ χαρακτηριστικά:
    Όπως μας περιγράφεται, το video δεν έχει ¨πειραχτεί».
    Από την άλλη υπάρχει ο ισχυρισμός, ότι αυτό που κάνει τις κόρες των ματιών να φαίνονται κάθετες δεν έχει καμία σχέση με ερπετοειδή, αλλά με τον πολλαπλό φωτισμό των στούντιο που δημιουργούν αυτή την οπτική ψευδαίσθηση…

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ