• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ… ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

  Από εδώ και πέρα με τις «ευλογιές» της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά την ιστορική σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών, θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι θα είμαστε η χώρα αναγκαστικού εγκλωβισμού εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων από Ασία και Αφρική, ενώ παράλληλα με την άρση της βίζας εκατομμύρια Τούρκοι θα
  εισέρχονται ανενόχλητοι στην χώρα και για πρώτη φορά Τούρκοι αξιωματούχοι θα αναλάβουν υπηρεσία στα ελληνικά νησιά.
  Το παράδειγμα της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας επαναλαμβάνεται πιο… «ευγενικό» και πιο εξωραϊσμένο χωρίς τους αιματηρούς βομβαρδισμούς.
  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ… ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!2
  Αν δείτε τον πίνακα εισροής θα αντιληφτείτε πως το προηγούμενο έτος (τα νούμερα είναι μικρότερα από την πραγματικότητα), κάποιος ή κάποιοι προσχεδιασμένα πάτησαν το κουμπί και άρχισαν να φτάνουν τα εκατομμύρια που βρίσκονται από την απέναντι ακτή του Αιγαίου.
  Ο ελληνικός λαός σε συνδυασμό με την οικονομική του εξόντωση και με την κοινωνική του αποσάθρωση, είναι πλέον υπό άμεση διαδικασία αφανισμού.
  Αν δεν αντιδράσουμε, ο τόπος αυτό θα μείνει στην ιστορία σαν ο τόπος όπου κάποτε κατοικούσε ένας ιστορικός και γενναίος λαός που όμως εκτός των άλλων έβγαζε και πολλούς προδότες, γι’ αυτό και εξαφανίστηκε ενώ οι ποιμένες του κοιτούσαν αδιάφοροι!
  Ποιος θ αντισταθεί σε όλη αυτή την πρωτοφανή λαίλαπα ?
  Ένα μοναδικό «φως» από τον Βορρά ?
  ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
  Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ