• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

    ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΟΥΣΤΕΣ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΟΥΔΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ {ΒΙΝΤΕΟ}

    Την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του “Προγράμματος για την Καταπολέμηση των Διακρίσεων βάσει του Σεξουαλικού Προσανατολισμού και της Ταυτότητας Φύλου. Ενα πρόγραμμα που υλοποιήθηκε από την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

    Αρμόδιοι φορείς υλοποίησης του έργου είναι η Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος (ΟΛΚΕ) και οργανώσεις που ντροπιάζουν με τις πράξεις τους την κοινωνία όπως «Θετική Φωνή», «Athens Pride» και «Thessaloniki Pride». Το έργο υλοποιείται με την υποστήριξη και την χρηματοδότηση της οργάνωσης «αλληλεγγύη-SolidarityNow» το οποίο δημιουργήθηκε από το Open Society Foundations του γνωστού λαμόγιου Τζορτζ Σόρος.


    Στην εκδήλωση από πλευράς Σύριζα, ώστε να εκπροσωπηθεί η κυβέρνηση βρέθηκε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο Γκρέγκορι Βαλλιανάτος (να θυμήσουμε, ότι στα μέλη που αποτελείται η επιτροπή που θα συζητήσει με την εκκλησία και θα αποφασίσει για το νέο βιβλίο θρησκειολογίας είναι ο Άγγελος Βαλλιανάτος, Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων και αδελφός του Γρηγόρη Βαλλιανάτου). 

    Συνεχίζουμε με την εκδήλωση, όπου εκεί παρουσιάστηκαν οι στόχοι του προγράμματος και η Γραμμή Στήριξης 11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ για λεσβίες, γκέουλες, αμφιφιλόφουστες, τραβέλια, τις οικογένειές τους και για εκπαιδευτικούς.


    Το ιδιαίτερο επίσης σε αυτή την γραμμή 11528, είναι η ειδική αναφορά για τους εκπαιδευτικούς που θα θελήσουν να λάβουν καθοδήγηση για να διαχειριστούν μία ομοφοβική/τραβελοφοβική συμπεριφορά μέσα στην τάξη, και συμβουλές για το πως ο δάσκαλος θα ξεκινήσει ένα διάλογο για την ταυτότητα φύλου και τον σεξουαλικό προσανατολισμό.


    Το σύμφωνο συμβίωσης, όπως έχουμε αναφέρει πολλες φορές από την Αθέατη γνώση ήταν μόνο η βάση σε αυτά που ετοιμάζουν να προωθήσουν στην Ελλάδα οι αριστεροί άθεοι και απάτριδες της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανελ.

    Κάθε ανωμάλια που κουβαλάει ο οποιοσδήποτε διεστραμμένος πλέον θα έχει ειδική υποστήριξη από συγκεκριμένη τηλεφωνική γραμμή η οποία παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε αυτά τα άτομα. 

    Το χειρότερο όμως είναι ότι οι <<ειδικοί>> θα παρέχουν συμβουλές προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας στους δάσκαλους και τις δασκάλες των σχολείων που στέλνουμε τα παιδιά μας, ως κάτι το οποίο είναι λογικό με την φύση (απλά διαφορετικό) - και όλο αυτό θα το περνάνε στους μαθητές και τις μαθήτριες.

    Οπως αναφέραμε και στην αρχή του άρθρου, δεν είναι απλά και μόνο ένας τηλεφωνικός αριθμός ψυχολογικής υποστήριξης αυτών των ατόμων, αλλά μια οργανωμένη προώθηση που πραγματοποιείται από την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και βέβαια από το αρχιλαμόγιο Τζόρτζ Σόρος.

    Η εκδήλωση χαιρετίστηκε από γνωστούς και άγνωστους προωθητές του κιναιδισμού οι οποίοι παρευρέθηκαν στην παρουσίαση.

    Δείτε την διαφήμιση στο βίντεο που ακολουθεί

     
    Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
    Φωτογραφία: Vagedim
    Πηγή: Αθέατη γνώση
    18 Μαρτίου 2016



    atheatignosi 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ