• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

    «Θα πεθάνεις εδώ απόψε» φώναζε ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ στη σύντροφό του

    Απίστευτο περιστατικό ομηρίας από συνάδελφο της και συνάμα ερωτικό της σύντροφο καταγγέλλει γυναίκα αστυνομικός, η οποία ισχυρίζεται ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 38χρονο, οποίος υπηρετεί στην ΔΙΑΣ, ενώ είναι και συνδικαλιστής σε σωματείο της ΕΛ.ΑΣ.

    Ο 38χρονος Αστυνομικός της ΔΙΑΣ οποίος είναι πασίγνωστος μεταξύ των συνάδελφων του καθώς έχει δημιουργήσει ιστοσελίδα και ΜΚΟ για τα δικαιώματα των δικυκλιστών της ΕΛ.ΑΣ, βρέθηκε τελικά ενώπιον του Εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες, όπως πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή και παράνομη παρακρατήση.
    Η μήνυση εναντίον του 38χρονου Αστυνομικού υποβλήθηκε από γυναίκα συνάδελφο του με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση. Χθες ο 38χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα έπειτα από την επεισοδιακή του σύλληψη, καθώς είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του στου Ζωγράφου και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει με το υπηρεσιακό του όπλο.
    Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν η 32χρονη αστυνομικός, διαζευγμένη και μητέρα δυο παιδιών, επισκέφθηκε τον σύντροφο της στο σπίτι του.
    Εκεί όπως φέρεται να έχει καταχωρηθεί στην μήνυση της συζήτησαν για την σχέση τους με αποτέλεσμα ο 38χρονος να εξαγριωθεί και να την χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο: “...αφού με χτύπησε στο πρόσωπο άρχισε να με χτυπά στην πλάτη και με κλωτσούσε στην σπονδυλική στήλη. Προσπάθησα να φύγω από την πόρτα. Έτρεξε, με ακινητοποίησε και με απείλησε με το όπλο του λέγοντας μου “εδω θα πεθάνεις μωρή δεν έχεις να πας πουθενά”. Τρόμαξα έκλαιγα με λυγμούς για να με λυπηθεί”.
    Το μαρτύριο που φέρετε να υπέστη η 32χρονη Αστυνομικός, συνεχίστηκε μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όπου τελικά βρήκε τρόπο να βγει από το σπίτι και με το αυτοκίνητο της κατευθύνθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο προκειμένου να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.
    Τα ξημερώματα πια της Δευτέρας, η 32χρονη αστυνομικός αφού της επέτρεψαν οι γιατροί να μετακινηθεί, έφθασε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου όπου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 38χρονου φίλου της.
    Αστυνομικοί του συγκεκριμένου Τμήματος αμέσως μετέβησαν στην διεύθυνση κατοικίας του συναδέλφου τους που υπηρετεί στην ΔΙΑΣ και του είπαν πως πρέπει να τον συλλάβουν, καθώς έχει κατατεθεί μήνυση σε βαρος του.
    Η εξέλιξη ήταν απροσδόκητη. Στο άκουσμα της σύλληψης ο 38χρονος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και απειλούσε να αυτοκτονήσει με το υπηρεσιακό του πιστόλι. Τελικά και έπειτα από δυο ώρες διαπραγματεύσεων, ο 38χρονος πείστηκε να παραδοθεί, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Α/Τ όπου και συντάχθηκε σε βάρος του δικογραφία με βαρύτατες κατηγορίες.

    eglimatikotita.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ