• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

    ΕΚΡΗΞΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ (;) ΤΟ ΤΕΛΟΣ… Η Κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πιο Κοντά Από Ποτέ!

    ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ…
    «Η Ευρωπαϊκή Ένωση (το μπλοκ των 28 κρατών-μελών) δεν είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσει την οικονομική και μεταναστευτική κρίση, με την κατάρρευση να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ πριν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην οικονομολόγος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Jürgen Stark.

    «Ο κίνδυνος κατάρρευσης είναι στο υψηλότερο σημείο του τώρα … οι κρίσεις συσσωρεύονται, η επικάλυψη και η απειλή βγαίνουν εκτός ελέγχου», ανέφερε ο Stark.
    Σύμφωνα με τον Stark, η ηγεσία της ΕΕ κατακλύζεται από προβλήματα που ποτέ πριν δεν είχε. Η Γερμανία έχει χάσει την ηγετική θέση της και δεν υπάρχει κανείς αριστερά για να καλύψει το κενό και να προσφέρει ενάν σαφή οδικό χάρτη κατά της κρίσης.
    «Η Ηγεσία της Γερμανίας στην Ευρώπη έχει υπονομευθεί από το εισερχόμενο κύμα των μεταναστών και δεν υπάρχει κανείς για να προσφέρει μια διέξοδο από αυτή την ανήμπορη κατάσταση και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των Ευρωπαίων», τόνισε χαρακτηριστικά.
    Για την επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων, η ΕΕ θα πρέπει να επανεξετάσει την πολιτική κατά της κρίσης και την αναδιανομή αρμοδιοτήτων εντός της συμμαχίας με έμφαση στην ελβετική αρχή της στενής αλληλεπίδρασης μεταξύ των αρχών και του λαού.
    «Αυτό θα βοηθήσει τελικά ώστε να καταστεί η Ευρώπη ως ένα έργο των πολιτών της, όχι των πολιτικών ελίτ», τόνισε ο Jürgen Stark.

    hellasforce.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ