• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

    Νέα όπλα για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη

    Ο Δρ Alexander και ο Morris έχουν κάνει πολλαπλές αναφορές στις δημοσιεύσεις τους στον όρο "Νέα Τάξη Πραγμάτων". Δεν είναι σαφές κατά πόσο έχουν επίγνωση του τι θα είναι αυτή η Νέα Παγκόσμια Τάξη: η ιστορία ορισμένων από τις οργανώσεις που έχουν υπηρετήσει, ή οι πραγματικοί στόχοι τους.


    Η USA Today δημοσίευσε ένα άρθρο στις 3 Ιουλίου 2003 με τίτλο, Top MilitaryAdvisor Signs on for Video Games (Ανώτατος στρατιωτικός σύμβουλος υπογράφει για Video Games), που ανέφερε ότι ο Δρ Alexander έχει "υπογράψει συμβόλαιο με τα ... Platinum Studios". «Μιλάμε για τα πάντα, από τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα παλμού που μπορεί να καθηλώσουν μια χώρα αφανίζοντας όλα τα ηλεκτρονικά της, για τον έλεγχο των εντόμων με φερομόνες για να κάνουν ολόκληρες πόλεις μη κατοικήσιμες», λέει ο Πρόεδρος των Platinum Studios Scott Mitchell Rosenberg.", Συνέχισε, αναφέροντας τον Δρ Alexander ο οποίος δήλωσε, «Όλα αυτά είναι πραγματικά ... οι γενετικές και βιολογικές δυνατότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, τα όπλα αιχμής, οι τεχνολογίες και οι απειλές - αυτά είναι πραγματικά σενάρια που θα μπορούσαμε κυριολεκτικά να τα αντιμετωπίζουμε σήμερα, και αυτό είναι το εντυπωσιακό"

    Το περιοδικό Market Wire παρουσίασε ένα άρθρο το Μάρτιο, 2004, με τίτλο, “Colonel John B. Alexander, Ph.D. Secured as ShockRounds (TM) Advisor” ο συνταγματάρχης John B. Alexander, Ph.D. τοποθετήθηκε ως ShockRounds(TM) Σύμβουλος. "Ο συνταγματάρχης Alexander» εξήγησε, «αναγνωρίζεται ως κορυφαία αρχή του κόσμου σχετικά με τα μη φονικά όπλα και πιστώνεται με την ανάπτυξη της σύγχρονης έννοιας της μη θανατηφόρου άμυνας» και «συνεχίζει να διαβουλεύεται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και να παρέχει οδηγίες σε στρατιωτικές καταστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ... για τα μη θανατηφόρα όπλα. "

    Σε ένα άρθρο με τίτλο, Mind Games (Παιχνίδια μυαλού), από την TheWashington Post στις 14 Ιανουαρίου, 2007, ο Δρ Alexander δήλωσε: «Ίσως μπορώ να σας φτιάξω, ή ηλεκτρονικά να σας εξουδετερώσω, έτσι θα είναι ασφαλές να σας τοποθετήσω στην κοινωνία ... Είναι μόνο θέμα χρόνου η τεχνολογία να επιτρέψει το σενάριο να γίνει πραγματικότητα ... " Το πρόγραμμα είναι ήδη εδώ και δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα ηλεκτρονικό στρατόπεδο συγκέντρωσης.

    Ο Δρ Alexander συνέγραψε ένα άρθρο που ονομάζεται, New Weapons for a New World Order (Νέα όπλα για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη), το οποίο εμφανίστηκε στις 7 Μαρτίου του 1993 στο τεύχος της The Boston Globe. Έγραψε «[Οι] Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να είναι σε θέση να προστατεύσουν τα εθνικά τους συμφέροντα και τις αξίες, ακόμη και σε αμφιλεγόμενες συνθήκες." Και ότι θα απαιτηθούν περισσότερες επιλογές στο μέλλον που να αντιμετωπήσουν την «απειλή για την εθνική ασφάλεια». Θυμηθείτε, τον Morris» και τον Δρ Alexander που πρότειναν την εγχώρια χρήση αυτών των όπλων. Αυτό σημαίνει σε απλά αγγλικά πως οι αντίπαλοι των μεγάλων εταιρειών, ή κάποιος που είναι εναντίον οποιουδήποτε στοιχείου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης θεωρούνται εχθροί.

    Ο πρώην πράκτορας του FBI Dan Smoot έγραψε, «Μέσα από πολλές διαπλεκόμενες οργανώσεις, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council onForeign Relations) «εκπαιδεύει» το κοινό - και φέρνει πιέσεις στο Κογκρέσσο – για να υποστηρίξει το CFR. Όλες οι πολιτικές οργανώσεις, σε αυτό το απίστευτο δίκτυο προπαγάνδας, εργάζονται με το δικό τους τρόπο προς τον στόχο", ο οποίος υποστηρίζει ο Smoot είναι μια παγκόσμια σοσιαλιστική δικτατορία. Ο Allen προειδοποίησε ότι υπό τον έλεγχο των αφορολόγητων Ιδρυμάτων που είναι "όλα εκτενώς διαπλεκόμενα με το CFR" μια σειρά από επιστήμονες , «γεωγράφους, ψυχολόγους , επιστήμονες της συμπεριφοράς , φυσικούς επιστήμονες, βιολόγους, βιοχημικούς και γεωπόνους κάνουν σχέδια για να ελέγξουν τους ανθρώπους."

    Τον Φεβρουάριο του 1995, το περιοδικό Wired εξήγησε, "η Janet Reno και ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας John Deutch τον περασμένο Απρίλιο υπέγραψαν «μνημόνιο κατανόησης», σύμφωνα με το οποίο το Πεντάγωνο θα μοιραστεί μη δολοφονική τεχνολογία «διπλής χρήσης» με τις εγχώριες υπηρεσίες επιβολής του νόμου ... ο Alexander και μέλη του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, μια ανεξάρτητη συμβουλευτική ομάδα, συναντήθηκε με τον τότε υφυπουργό άμυνας Τζον Deutch για την ειρηνευτική δυναμική της μη δολοφονικής τεχνολογίας." «Η όλη ιδέα της εθνικής ασφάλειας έχει αλλάξει», δήλωσε ο Δρ Alexander. Το άρθρο περιέγραφε τον Δρ Alexander ως "" πνευματικό ηγέτη στον τομέα αυτό «σύμφωνα με τον Robert Kupperman, ανώτερο σύμβουλο στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών [CSIS], έναthink tank της Washington, DC,».

    Συνέχισε, "Το παραδοσιακό στρατιωτικό δόγμα των ΗΠΑ – η χρήση συντριπτικής δύναμης για να «σπάσει την αντίσταση και να σκοτώσει ανθρώπους» - έχει τα όριά της στην Νέα Παγκόσμια Τάξη ..." " Η [Janet] Morris, μία διευθυντής έρευνας ενός think tank του DC συμμάχου του US GlobalStrategy Council των ΗΠΑ (παγκόσμιο Συμβούλιο Στρατηγικής), και ο σύζυγός της, Κρις, ένας συνεργάτης συγγραφέας και εθνικός εμπειρογνώμων σε θέματα ασφάλειας, που είχε επίσης ενδιαφέρον για τις μη δολοφονικές τεχνολογικές δυνατότητες ορισμένων από τις φουτουριστικές τεχνολογίες που ερευνώνται στα εργαστήρια της κυβέρνησης. " Τελικά, ανέφερε, "Στην μη-φονικότητα: μια παγκόσμια στρατηγική, αυτή [η Janet Morris] διαλαλούσε την ιδέα ως «επαναστατικό στρατηγικό δόγμα» που θα επιτρέψει στις ΗΠΑ να αδράξουν την ηθική βάση για να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων."

    Σε ένα άρθρο με τίτλο, Optional Lethality (Προαιρετική φονικότητα), από το Harvard International Review, ο Δρ Alexander δήλωσε, "Τέλος, υπάρχει μια μικρή αλλά ηχηρή ομάδα συνωμοσιολόγων που προβάλει τα μη φονικά όπλα και εργαλεία για παράνομο έλεγχο του άμαχου πληθυσμού. Αυτό το επιχείρημα αποτυγχάνει στην δοκιμή της λογικής ". Αναφέρει ένα παράδειγμα στο οποίο ένας πράκτορας ελέγχου ταραχών χρησιμοποιήθηκε για να διαλύσει ένα πλήθος, και το πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης "εξισώνουν αυτήν την εφαρμογή με τη χρήση των θανατηφόρων αερίων στα ναζιστικά στρατόπεδα θανάτου." Εξήγησε, «Είναι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τεχνολογίες για κακούς σκοπούς ..."

    Συμφωνώ απολύτως με την τελευταία πρόταση του. Αλλά αναρωτιέμαι αν ο Δρ Alexander συνειδητοποιεί ότι τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, όπως το CFR, έχουν σχετισθεί με μία τουλάχιστον προσπάθεια να ανατρέψουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ με τη βία, καθώς και με τη χρηματοδότηση των Ναζί και των κομμουνιστών. Επιπλέον, τα βασανιστήρια και οι διώξεις αθώων ανθρώπων έγιναν νομιμα από τη νομοθεσία κατά τη διάρκεια της Γερμανικής και της Ρωσικής δικτατορίας. Αυτή είναι μια τυπική διαδικασία.

    Στις 23 Φεβρουαρίου 1954, ο γερουσιαστής William Jenner προειδοποίησε κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας, "Σήμερα, η πορεία προς την ολοκληρωτική δικτατορία στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να καθοριστεί με αυστηρά νομικά μέσα, αφανής και βουβή από το Κογκρέσο, τον Πρόεδρο, ή τους ανθρώπους ... Επιφανειακά έχουμε μια συνταγματική κυβέρνηση. Εντός της κυβέρνησης έχουμε να λειτουργούν εντός του πολιτικού μας συστήματος, ένα άλλο όργανο που εκπροσωπεί μια άλλη μορφή κυβέρνησης ... "

    Υπόθεση Β

    Το “Κρυφό Κακό” χρησιμοποιείται από την οικονομική ελίτ για να καταστρέψει συγκεκαλυμμένα όποιον επιλέγουν ως μέρος ενός πολιτικού κινήματος προς μια παγκόσμια τυραννική δικτατορία.

    Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο πρωταρχικός στόχος για την ύπαρξη αυτού του προγράμματος είναι οι ίδιες με εκείνες που υπήρχαν στη Ρωσία και τη Γερμανία. Τα στοιχεία επίσης δείχνουν ότι οι άνθρωποι είναι στοχευμένοι προκειμένου να δολοφονηθούν συγκεκαλυμμένα, έτσι ώστε να μπορούν να στρατολογούνται, να επηρεάζονται να διαπράξουν πράξεις βίας, ή να οδηγούνται στην αυτοκτονία. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση όχι μόνο των ομάδων πληροφοριοδοτών, αλλά και μια ποικιλία από τακτικές που περιγράφονται στην ενότητα Tactics (Τακτικές). Λόγω της μεγάλης διαμερισματοποίησης, αυτές οι ομάδες πληροφοριοδοτών και άλλοι που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα, κατά πάσα πιθανότητα, δεν γνωρίζουν τον αληθινό σκοπό των ίδιων ή των άλλων παρατάξεων τους.

    «Έχουμε επίσης λάβει [Έναν] αριθμό σχεδόν ταυτόσημων καταγγελιών από την Αγγλία, τον Καναδά και την Αυστραλία," έγραψε McKinney. «Φαίνεται ότι οι δραστηριότητες αυτές είναι επίσης σε εξέλιξη στην Ευρωπαϊκή ήπειρο και την πρώην Σοβιετική Ένωση." Εξήγησε, "Πρόκειται να προσδιοριστούν συνδέσεις μεταξύ αυτής της παγκόσμιας δραστηριότητας και των στόχων της λεγόμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων." Από τις πληροφορίες που έχω συναντήσει, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό το πρόγραμμα είναι μέρος του πολιτικού κινήματος της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

    Το πρόγραμμα αυτό χρησιμοποιείται για να εξουδετερώσει σιωπηλά, όλους τους ανθρώπους που το Κατεστημένο πιστεύει ότι θα είναι ενοχλητικό για την κυριαρχία του. Αυτό περιλαμβάνει συνήθως την ελεύθερη σκέψη, τους αδιάφθορους, ή τους διαφωνούντες. Αυτή η κίνηση προς την κατεύθυνση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης (δικτατορία) έχει αποκληθεί Νέα Παγκόσμια Τάξη, Παγκόσμια Ένωση και από εκείνους που γνωρίζουν θα είναι σαν το 4ο Ράιχ. Ο καθηγητής Μαρς ενημέρωσε: "Η φοβερή αλήθεια είναι ότι το σύνολο του δημοκρατικού συστήματος – κατ' ευφημισμόν ονομάζεται Νέα Τάξη Πραγμάτων - Τώρα συστήνεται και οργανώνεται ... θα είναι μια δικτατορία του χειρίστου είδους". Μέχρι τώρα ήδη ξέρετε γιατί τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος δεν σας έχουν ενημερώσει για αυτήν την επικείμενη τυραννία.

    Όπως αποκαλύφθηκε από έρευνες του Κογκρέσσου, τα Αφορολόγητα Ιδρύματα είναι γνωστό πως προωθούν τον σοσιαλισμό και την παγκόσμια κυβέρνηση. "Το μεγαλύτερο Ίδρυμα», λέει ο Wormser, λειτουργεί ως "αναπόσπαστο σκέλος της κυβέρνησης." Καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «Αν μία επανάσταση έχει όντως πραγματοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, μπορούμε να δούμε εδώ την ... ώθησή της ." Είναι γνωστά πως χρηματοδοτούν τις κοινωνικές επιστήμες (τροποποίηση της συμπεριφοράς και πράξεις χειραγώγησης). Τουλάχιστον μία έχει χρηματοδοτήσει πειράματα ελέγχου του νου, τα οποία φαίνεται να έχουν συμβάλει στη δημιουργία του “Κρυμμένου Κακού”.

    Δεν υπάρχει τίποτα το νέο εδώ. Αυτό είναι το ίδιο μοτίβο που επαναλαμβάνεται. Εάν θέλετε να πάρετε τον έλεγχο μιας χώρας (ή του πλανήτη) θα πρέπει να δημιουργήσετε μια απειλή. Όταν τα προγράμματα αυτά παρενόχλησης ξεκίνησαν σε άλλες χώρες όπως η Ρωσία και η Γερμανία, ξεκίνησαν με θετική πρόθεση. Πάντα συγκαλύπτουν αυτά τα κρατικά προγράμματα να στοχεύουν σε ανεπιθύμητους και τρομοκράτες - μόνο! Αλλά επειδή πραγματικός σκοπός τους είναι να καταστρέψουν κάθε αντιπολίτευση, πάντα επεκτείνονται.

    Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε σε ομάδες ανθρώπων που δεν εγκρίνουν τη διαφθορά τους. Δαιμονοποιούν αυτές τις μη εγκληματικές ομάδες και τα άτομα μέσω της σύνδεσής τους με μια προηγουμένως αποδεκτή αλλά ανεπιθύμητη ομάδα. Αυτοί που έχουν τον έλεγχο του κράτους ενθαρρύνουν την παρενόχληση των ανθρώπων. Παίρνουν τα παιδιά που συμμετέχουν, ως μια προσέγγιση για να "βοηθήσουν την κοινότητα." Να θυμάστε ότι στο παρελθόν, τα προγράμματα αυτά είχαν την πλήρη έγκριση των ηγετών των κοινοτήτων. Με άλλα λόγια, τα προγράμματα αυτά εγκρίθηκαν και εκτελούνται από τα καλά παιδιά.

    Η μέχρι στιγμής τα στοιχεία δείχνουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι άλλες χώρες του ΝΑΤΟ είναι λειτουργικά, συγκεκαλυμμένα σοσιαλιστικά κράτη με δημοκρατική πρόσοψη. Τα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι αυτό το «μέτωπο» θα πρέπει να αντικατασταθεί από μια εμφανή τυραννική σοσιαλιστική δικτατορία. Αν και έχουμε οδηγηθεί να πιστεύουμε ότι ο κομμουνισμός και ο φασισμός είναι αντίθετοι και τα δύο όμως βρίσκονται στο ίδιο άκρο του φάσματος, που είναι μια σοσιαλιστική απολυταρχική διακυβέρνηση. Ο σοσιαλισμός μπορεί να ακούγεται ευεργετικός στην επιφάνεια για μερικούς, δεδομένου ότι προωθεί μια ομοιόμορφη κατανομή του πλούτου, έτσι ώστε όλοι να πάρουν ένα δίκαιο μερίδιο .

    Ωστόσο, στην πράξη είναι πολύ διαφορετικά. Αποτελείται από ένα στρατιωτικό / αστυνομικό κράτος, με βαρειά επιτήρηση και στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η Γερμανία και η Ρωσία είναι τα πρωταρχικά ιστορικά παραδείγματα. Ο Allen εξήγησε, "Στην πραγματικότητα του σοσιαλισμού, έχετε μία πολύ μικρή ολιγαρχική κλίκα στην κορυφή, που συνήθως αριθμεί όχι περισσότερο από το τρία τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού, που ελέγχει το συνολικό πλούτο, τη συνολική παραγωγή και τα ίδια τη ζωή του άλλου ενενήντα επτά τοις εκατό ".

    "Η αξιοπρέπεια, η ελευθερία και τα δικαιώματα του ανθρώπου προστατεύονται από τους εγκληματικούς νόμους του σοσιαλιστικού κράτους. Η σοσιαλιστική κοινωνία καθοδηγείται από το σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ακόμη και ... του παραβάτη του νόμου, που είναι η σταθερή εντολή για τη δραστηριότητα του κράτους και της δικαιοσύνης. "
    -Άρθρο 4 του Συντάγματος της πρώην Ανατολικής Γερμανίας

    «Ο ολοκληρωτισμός υπό οποιαδήποτε ετικέτα επιβάλει την απώλεια της ελευθερίας», έγραψε ο Sutton και ο Wood. Ο Γερουσιαστής Barry Goldwaterγράφει: "Στην προσπάθειά τους για μια νέα παγκόσμια τάξη είναι προετοιμασμένοι να ενεργήσουν χωρίς επιφυλάξεις με ένα κομμουνιστικό κράτος, ένα σοσιαλιστικό κράτος, ένα δημοκρατικό κράτος, με την μοναρχία, με την ολιγαρχία - όλοι είναι το ίδιο για αυτούς." "Αν έχετε μία ολιγαρχική κυβέρνηση», έγραψε ο Allen "λίγη διαφορά έχει αν θα την ονομάζουμε κομμουνισμό, φασισμό, σοσιαλισμό, Καισαρισμό, ή Φαραωνισμό ... [γιατί είναι] όλοι λίγο πολύ το ίδιο από την άποψη των ανθρώπων που πρέπει να ζήσουν και να υποφέρουν κάτω από αυτό. "

    Τώρα γίνεται σαφές γιατί η ελίτ χρηματοδοτεί τόσο τον κομμουνισμό όσο και τον φασισμό. Πρόκειται για ένα εργαλείο εξυγίανσης που χρησιμοποιείται από την ελίτ για να εγκαταστήσει δικτατορίες. «Το κλειδί για την σύγχρονη ιστορία», έγραψε ο καθηγητής Sutton, "είναι σε αυτά τα δεδομένα: Ότι ελιτιστές έχουν στενές σχέσεις τόσο με τους μαρξιστές όσο και με τους Ναζί"

    Ο Allen συμφώνησε, γράφοντας, «Αν κάποιος καταλάβει ότι ο σοσιαλισμός δεν είναι ένα πρόγραμμα που μοιράζει-τον-πλούτο, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια μέθοδος για να εδραιώσει και να ελέγξει τον πλούτο, τότε το φαινομενικά παράδοξο των υπερ-πλουσίων που προωθούν τον σοσιαλισμό δεν είναι πλέον παράδοξο. Αντ ' αυτού, γίνεται λογικό, ως το τέλειο εργαλείο των μεγαλομανών που αναζητούν την εξουσία." Ο ίδιος αποκαλύπτει, «Ο σοσιαλισμός, δεν είναι ένα κίνημα των καταπιεσμένων μαζών, αλλά και της οικονομικής ελίτ."

    Έτσι, σύμφωνα με αυτούς τους ερευνητές η ελίτ χρήσιμοποιεί τον σοσιαλισμό ως μηχανισμό σταθεροποίησης και ελέγχου. Ο Άλλεν περιγράφει τον σοσιαλισμό ως «ένα κίνημα που δημιουργήθηκε, χειραγωγείται και χρησιμοποιείται από αυτούς που επιδιώκουν την εξουσία, τους δισεκατομμυριούχους, προκειμένου να αποκτήσουν τον έλεγχο του κόσμου."Επισημαίνει ότι αυτό επιτυγχάνεται, «για πρώτη φορά από την ίδρυση των σοσιαλιστικών κυβερνήσεων στα διάφορα έθνη" και στη συνέχεια, συνδυάζοντας όλα αυτά υπό τα «Ηνωμένα Έθνη». Ο σοσιαλισμός, στην πράξη, είναι τυραννία. Είναι έλεγχος από τα πλούσια άτομα που ελέγχουν την κατάσταση. Είναι πάντα καταπιεστικός, διότι πρέπει να χρησιμοποιεί κάποιου είδους τρόμο για να δημιουργήσει περιοριστικούς νόμους που εξασφαλίζουν τον έλεγχο .

    Ο Γερουσιαστής Goldwater ανέφερε ένα παράδειγμα για το πώς η κομμουνιστική επανάσταση "δεν ήταν μια προσπάθεια να καταστρέψει το κράτος, αλλά μάλλον για να πάρουν τον έλεγχο του πολιτικού κράτους," και να "αντικαταστήσει τα πρόσωπα που ασκούν την εξουσία...”. Αυτό που λένε οι ερευνητές είναι ότι υπήρξε μια συντονισμένη συγκαλυμμένη προσπάθεια από την οικονομική ελίτ για να ανατρέψει τις ΗΠΑ και τις άλλες κυβερνήσεις του ΝΑΤΟ και να τις αντικαταστήσει με κυβερνήσεις μαριονέτες. Τα στοιχεία δείχνουν ότι για το μεγαλύτερο μέρος, αυτό έχει ήδη γίνει.

    Η επανάσταση τελείωσε.

    Αυτό δεν ήταν μια εξαγορά, όπου η σημαία κατελήφθη και καταστράφηκε, αλλά μια συγκαλυμμένη ανατροπή από μέσα. Τα στοιχεία για αυτό περιέχονται στον Πρώτο τόμο. Εφ ' όσον μπορούν να ψηφίζουν κάθε τέσσερα χρόνια για να αποφασίσουν ποια ελεγχόμενη μαριονέτα από τις ελίτ θα εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο, οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να είναι ικανοποιημένοι.Αυτή ήταν μια συγκαλυμμένη επανάσταση, που γίνεται με τον έλεγχο της προσφοράς χρήματος, τη νομοθεσία, και τη διείσδυση, παρά με την ανοιχτή αιματοχυσία.

    "Το πιο σημαντικό από όλα είναι να θυμόμαστε ότι η πολιτική χαριστική βολή δόθηκε – πρόκειται για την εικονική κυριαρχία του Λευκού Οίκου», δήλωσε οSutton και ο Wood. Προφανώς βρήκαν ότι είναι απαραίτητο να αφήσουν τη σημαία, το άγαλμα της ελευθερίας και τον Λευκό Οίκο ανέπαφα, για να κρατήσουν τους ανθρώπους πεπεισμένους ότι υπάρχουν ακόμα στην Αμερική.

    Ο Sutton και ο Wood το περιγράφουν ως μια «σοσιαλιστική επανάσταση στα κρυφά, και όχι με αίμα στους δρόμους, αλλά είναι ακριβώς η ίδια επανάσταση." Μια «ολοκληρωτική κατάληψη της εκτελεστικής εξουσίας των ΗΠΑ» έχει ήδη συμβεί εξηγούν. "Ένα απλό και λογικό συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει προφανώς μια συγκαλυμμένη φασιστική (εθνικοσοσιαλιστική) ανάληψη της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Με την φασιστική εννοούμε ένα εταιρικό σοσιαλιστικό κράτος .." Ο Wormser συμφώνησε, γράφοντας, «Το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι μια αντεπανάσταση».

    «Η Επανάσταση πάντα καταγράφεται ως μια αυθόρμητη εκδήλωση από τους πολιτικά ή οικονομικά αποστερημένους κατά ενός απολυταρχικού κράτους," έγραψε ο καθηγητής Sutton. Και προσθέτει, "Ποτέ στα Δυτικά σχολικά βιβλία δεν θα βρείτε τα στοιχεία που δείχνουν πως οι επαναστάσεις χρειάζονται χρηματοδότηση και η πηγή της χρηματοδότησης, σε πολλές περιπτώσεις, ανιχνεύεται στη Wall Street." Αν οι άνθρωποι ήξεραν ότι η χώρα τους είχε κλαπεί θα ήταν εξοργισμένοι. Είναι απαραίτητο να πιστεύουν ότι είναι ελεύθεροι και ενημερωμένοι, καθώς η ελίτ δεν μπορεί να ελέγξει το σύνολο του πληθυσμού.

    Το δίκτυο των πληροφοριοδοτών


    "Μίλησέ μας" Σε τοίχο δημόσιου "Ελληνικού" νοσοκομείου.


    Ένα κρίσιμο στοιχείο για τη δημιουργία και τη συντήρηση μιας δικτατορίας, είναι η εφαρμογή ενός τεράστιου δίκτυου πληροφοριοδοτών. Τόσο η Γερμανία όσο και η Ρωσία υπήρχε. Οι "πληροφοριοδότες διαδραμάτιζαν σημαντικό ρόλο στην πολιτική της Στάζι, της «ανατροπής»," έγραψε ηCatherine Epstein στη δημοσίευσή της, “The Stasi: New Research on the EastGerman Ministry of State Security”. (Στάζι: Νέα έρευνα σχετικά με το Υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας της Ανατολικής Γερμανίας). "Είχαν κάνει δυνατή την επίθεση του καθεστώτος στην ιδιωτική ζωή, την ειλικρίνεια και την αλήθεια." "Κατά τη χρήση του από ένα τόσο μεγάλο δίκτυο των μυστικών πληροφοριοδοτών», σχολίασε, «το Υπουργείο Ασφαλείας μιμείτο σίγουρα την σοβιετική πρακτική."

    Η έκθεση CSIS εξήγησε ότι οι μηχανισμοί ελέγχου στη Ρωσία, η οποία περιελάμβανε την στόχευση του αστικού πληθυσμού, κατέστη δυνατή μόνο με το « δίκτυο πληροφοριοδοτών που ... [ήταν] η βάση της εξουσίας της KGB." Αναφορικά με την έκθεση αυτή, ο McKinney πρόσθεσε, "η επιτυχία της KGBεξαρτάται από την εκτεταμένη χρήση των δικτύων πληροφοριοδοτών και προβοκατόρων ..." Συνέχισε, "Συμμετέχοντες στη διάσκεψη συμφώνησαν ότι η προφανής πρόθεση της KGB ήταν να διαιρέσει και να απομονώσει το λαό, να σπείρει τον φόβο και να φιμώσει τους διαφωνούντες».

    Στο βιβλίο της, The People's State, η Mary Fulbrook περιγράφεται το πρώην καθεστώς της Ανατολικής Γερμανίας ως «συμμετοχική δικτατορία", ("participatory dictatorship") υπό την έννοια ότι μια «πολύ μικρή άρχουσα ελίτ, με έναν συνδεδεμένο μηχανισμό καταπίεσης και αδικίας υποστηρίχθηκε και υποστηρίζεται από έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων. " Εξήγησε, "Όλα τα βασικά της λήψης αποφάσεων συγκεντρώθηκαν στην κορυφή της πολιτικής πυραμίδας." "Το αναμφισβήτητα δικτατορικό πολιτικό σύστημα» εφαρμόσθηκε «με την ενεργό συμμετοχή πολλών από τους υπηκόους της", πρόσθεσε.

    Συνέχισε: "Η καταστροφική Στάζι, με την μακρά σκιά των ανεπίσημων πληροφοριοδοτών (IMs), ήταν παντού, και παρατηρούσε και αναφέρετο σε όλα ... Όποιος βρεθεί να έχει παραβιάσει τα επιτρεπτά όρια, με οποιονδήποτε τρόπο, θα μπορούσε να υποβληθεί σε βάναυσα μέτρα καταστολής ... [και] υποβάλλετο μερικές φορές σε βάρβαρα μέτρα και δυστυχίες στην επαγγελματική και στην ιδιωτική ζωή. " Στις 16 Ιουνίου του 2003, σε ένα άρθρο με τίτλο, «Informant Nation, η The New American Informant» δήλωσε: «Κάθε ατυχής κοινωνία που καταπιέζεται από ένα αστυνομικό κράτος, ... [χρησιμοποιεί] πληροφοριοδότες πολίτες που παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην επιβολή της συμμόρφωσης στις άρχουσες ελίτ. "

    Η σημασιολογική εξαπάτηση χρησιμοποιείται συχνά για να συγκαλύψει τις πραγματικές ανατρεπτικές προθέσεις εκείνων στα υψηλότερα επίπεδα της πυραμίδας που κυβερνούν τις ομάδες. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιηθούν ονόματα όπως «Ειρηνευτικές διμοιρίες", « Ταξιαρχίες Πολιτών", "Λαϊκή Αστυνομία», «Δίκτυα Πρόληψης του Εγκλήματος" και "Επιτήρηση της γειτονιάς". Ο πρωταρχικός σκοπός για αυτές τις ομάδες και η συνοδευτική DEW παρενόχληση να τρομοκρατήσει κάθε αντιπολίτευση με την κυριαρχία της οικονομικής ελίτ της. Το Κρυφό Κακό είναι ένα θεμελιώδες στοιχείο για να γίνει τελικά μια απροκάλυπτη δικτατορία.

    "Όποιος μπορεί να κατακτήσει το δρόμο, κάποια μέρα θα κατακτήσει το κράτος, διότι κάθε μορφή πολιτικής εξουσίας και κάθε δικτατορικά διοικούμενη πολιτεία έχει τις ρίζες της στο δρόμο."

    -Δρ. Joseph Goebbels, Υπουργός ναζιστικής προπαγάνδας

    Ο McKinney εξήγησε το λόγο για την ύπαρξη του τρέχοντος προγράμματος Gang Stalking ως "σύλληψη ενός ποσοστού του πληθυσμού, προκειμένου να εγκατασταθεί μια δικτατορία." Για άλλη μια φορά, αυτό ουσιαστικά συνέβη στη Ρωσία και τη Γερμανία από τα ίδια οικονομικά συμφέροντα που ελέγχουν τώρα τη Βόρεια Αμερική και τις άλλες χώρες του ΝΑΤΟ. Εξήγησε, "Υπάρχει πάντα ένα ποσοστό του πληθυσμού, περίπου το 20%, το οποίο θα λυγίσει ... και ανυπόμονα θα ενταχθεί στην προσπάθεια να καταστρέψει το υπόλοιπο του πληθυσμού."

    "Θα ήθελα να επιστρέψω στο βασικό σκοπό για όλα αυτά», σχολίασε ο Moret, αναφερόμενος σε αυτή την παγκόσμια μυστική πολιτική. «Θα ήθελα να διαβάσω ένα ζευγάρι από φράσεις. Μία από αυτές είναι, «Θα πρέπει να συντρίψουμε στη γέννησή της την αριστοκρατία των πλουσίων εταιρειών που ήδη περιφρονούν την κυβέρνησή μας ». Αυτά είναι τα λόγια του Τόμας Τζέφερσον. "

    "Σε ένα άλλο απόσπασμα," συνέχισε, " Βλέπω στο εγγύς μέλλον να πλησιάζει μια κρίση που με παραλύει και με κάνει να τρέμω για την ασφάλεια της χώρας μου. Οι εταιρίες έχουν ενθρονιστεί, μια εποχή διαφθοράς θα ακολουθήσει και η χρηματική δύναμη της χώρας θα προσπαθήσει να παρατείνει την βασιλεία της, δουλεύοντας πάνω στις προκαταλήψεις του λαού, έως ότου ο πλούτος συγκεντρωθεί σε λίγα χέρια και η δημοκρατία καταστραφεί.» Το είπε ο Αβραάμ Λίνκολν το 1862 και αυτό ακριβώς συμβαίνει. "

    Ο McKinney προειδοποίησε, «Νομίζω ότι από τη στιγμή που θα επιβληθεί πλήρης έλεγχος και θα εγκαθιδρυθεί εδώ σε ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, και αρκετό τμήμα του πληθυσμού παραμένει σιωπηλό και δεν επιθυμεί να υψώσει το ανάστημά του, αναπόφευκτα θα κατευθύνεται προς ένα ολοκαύτωμα». Σε ένα κεφάλαιο με τίτλο «Η επανάσταση είναι σχεδόν ολοκληρωθεί," ο Wormser δήλωσε, «Αυτή η νέα επανάσταση ... έχει γίνει μια προσπάθεια για να εγκαθιδρύσει το πατριαρχικό κράτος όπου η ατομική ελευθερία θα υποταχθεί και θα ξεχαστεί ...», και προειδοποίησε, "Το σύστημα αναπόφευκτα θα κάνει έκκληση [για] .... καταστολή της ελευθερίας» και ότι « δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την χρήση βίας και της καταπίεσης. "

    Οι οικονομικές ελίτ έχουν πλήρη επίγνωση ότι αυτή η μυστική αστυνομία χρησιμοποιείται για να κυνηγήσει και να βασανίσει αθώους ανθρώπους. Αυτή η τρομοκρατία είναι κρίσιμης σημασίας για να κρατήσει τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή για την κυριαρχία τους, υπό έλεγχο. ΟAllen προειδοποίησε, "Για να σταθεροποιήσουν την εξουσία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να κάνουν εδώ το ίδιο πράγμα που έχουν κάνει και σε άλλες χώρες. Θα καθιερώσουν και θα διατηρήσουν την δικτατορία τους μέσα από σκληρή τρομοκρατία". Και προσθέτει, "Η τρομοκρατία δεν τελειώνει με την πλήρη ανατροπή της Δημοκρατίας. Αντίθετα, ο τρόμος τότε ακριβώς αρχίζει."

    Ο Dan Smoot ενημέρωσε ότι οι συμπεπλεγμένες Δεξαμενές Σκέψης και τα αφορολόγητα Συγκροτήματα θέλουν «Η Αμερική για να γίνει μέρος μιας παγκόσμιας σοσιαλιστικής δικτατορίας». Όπως απέδειξαν, βουλευτές, πρόεδροι, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου, πληροφοριοδότες και ερευνητές, όλοι μας είχαν προειδοποιήσει από αυτό. "Αν θέλετε ένα εθνικό μονοπώλιο, θα πρέπει να ελέγχετε μια εθνική σοσιαλιστική κυβέρνηση», έγραψε ο Άλεν. "Αν θέλετε ένα παγκόσμιο μονοπώλιο, θα πρέπει να ελέγχετε μια παγκόσμια σοσιαλιστική κυβέρνηση." Καταλήγει στο συμπέρασμα, "Αυτό είναι το παιχνίδι."

    Σύμφωνα με τον McKinney, υπήρξε μια προοδευτική παγκόσμια εξάπλωση αυτού του προγράμματος κατά τη διάρκεια των ετών. Αναφορικά με στοχευμένους ανθρώπους, δήλωσε, "θα ήθελα να πω ότι τα πρόσωπα που έχουν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, είναι απλά μια σταγόνα στον ωκεανό." Ο Δρ Munzert αναγνώρισε την σοβαρότητα των αναφορών στη Βόρεια Αμερική και τη Γερμανία. Βεβαιώνει ότι «Σε πολλές άλλες χώρες," όπως "στην Αγγλία, στην Γαλλία, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Ολλανδία, στην Ελβετία, [και] στην Αυστρία, υπάρχουν και θύματα. Φαίνεται σαν να βρίσκονται σε όλη την Ευρώπη και ίσως σε όλο τον κόσμο ». "Νομίζω ότι ο αριθμός των άγνωστων περιπτώσεων θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερος», προσθέτει, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι "δεν μπορούν να καταλάβουν τι ..... πραγματικά συμβαίνει."

    "Όταν λειτουργούσα το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Επιτήρησης (ElectronicSurveillance Project) ήμουν σε εκτεταμένη αλληλογραφία με ανθρώπους στο εξωτερικό», δήλωσε ο McKinney. «Τα σχέδια ήταν η ίδια, η φύση της συμμορίας που καταδίωκε και η παρενόχληση ήταν τα ίδια." Λέει «Πρόκειται για παγκόσμιες επιχειρήσεις» και περιγράφει ότι τα "πρότυπα, τα πρωτόκολλα, είναι σχεδόν πανομοιότυπα σε παγκόσμια κλίμακα». «Είναι πολύ ιεραρχική», συμφώνησε ο Moret, «είναι διεθνής. Εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ." Εξήγησε ότι αυτό το πρόγραμμα, " χρησιμοποιείται ευρέως στον πολιτικό τομέα, σε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ για συγκεκριμένα πρόσωπα που θεωρούνται πως θα σταθούν στο δρόμο των εταιρειών, του καπιταλισμού και του φασισμού».

    Ο μη-κερδοσκοπικός ή οργανισμός της Earl, “An Ethical Light” (ένα ηθικό φως), έχει δει μια αύξηση σε αυτές τις δραστηριότητες . Δηλώνει, "Υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτό κλιμακώνεται , ότι υπάρχουν όλο και περισσότερα θύματα κάθε στιγμή." Λέει ότι η οργάνωσή της ακούει για μια αύξηση στις αναφορές για "συμμορίες καταδίωξης," και για "Θέατρο του δρόμου." "Έχω δει μια τεράστια επέκταση των δραστηριοτήτων αυτών από τις αρχές της δεκαετίας του 1990», δήλωσε ο McKinney, "και έχει προχωρήσει με συνεπή τρόπο για να γίνει ολοένα και πιο εξελιγμένο και με όλο και μεγαλύτερη ευρύτητα."

    Ο Δρ Kilde προειδοποίησε: "βρίσκονται ΗΔΗ σε κάθε πολυκατοικία!" [Έμφαση στο πρωτότυπο] Αυτό το είδος της επέκτασης είναι σχεδόν ακριβώς όπως αυτό που συνέβη στη Γερμανία, όπου οι πληροφοριοδότες είχαν προσληφθεί από τις επιχειρήσεις, τα εστιατόρια, τις φυλακές, τα εργοστάσια, τα σχολεία, τα αθλητικά κέντρα, τα νοσοκομεία και τους χώρους εργασίας. Αυτό δεν επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός ζεύγους πληροφοριοδοτών μέσα σε αυτούς τους οργανισμούς. Αυτό γίνεται με την στρατολόγηση της κορυφής της διοίκησης σε ένα κρατικό πρόγραμμα.

    Οι ηγέτες αυτών των ομάδων της παρατήρησης της γειτονιάς, αναφέρονται ως, Block Captains. Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος για την πόλη του Πόρτλαντ του Όρεγκον, αναφέρει ότι τα άτομα αυτά αναφέρονται απευθείας στην αστυνομία, την πυροσβεστική και σε άλλες υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Περιγράφει τους Block Captains ως «ηγέτες της γειτονιάς που εργάζονται για να κάνουν τις κοινότητές τους ασφαλείς ... Γινόμενοι BlockCaptains - μπλοκ καπετάνιοι, μπορείτε να δημιουργήσετε και να ενισχύσετε τις εταιρικές σχέσεις με τις γειτονικές χώρες, την πρόληψη της εγκληματικότητας, τους συλλόγους της γειτονιάς, και το γραφείο της αστυνομίας." «Οι περισσότεροι Block Captains ", προσθέτει, "εργάζονται με τους γείτονές τους για να οργανώσουν μια παρακολούθηση στη γειτονιά , παρακολούθηση στις επιχειρήσεις, παρακολούθηση στα Διαμερίσματα, και πεζές περιπολίες στην κοινότητα."

    Ο Funder τόνισε, "Υπήρχε κάποιος που ανέφερε στη Στάζι για τους συνεργάτες και τους φίλους του σε κάθε σχολείο, κάθε εργοστάσιο, σε κάθε πολυκατοικία ..." ο Koehler συμφώνησε, γράφοντας, "χωρίς εξαίρεση, ένας ενοικιαστής σε κάθε πολυκατοικία ορίστηκε ως επιτηρητής [IM] που ανέφερε σε μια αντιπροσωπευτική περιοχή της Volkspolizei [αστυνομίας]. "

    Αυτές οι DHS χρηματοδοτούμενες ομάδες παρακολούθησης γειτονιάς επεκτείνονται ταχέως. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης διακήρυξε, «η αστυνομία, σε συνεργασία με τους γείτονες σε όλη τη χώρα, έχουν συνενωθεί για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση και διπλασιάζουν τον αριθμό των ομάδων Neighborhood Watch (Παρακολούθηση της Γειτονιάς) ... Αν δεν εμπλέκεστε στη Neighborhood Watch, [εμείς] ... σας καλούμε να συμμετάσχετε. " "Ως ομάδες συνεχίζουν να αυξάνονται», χαρακτήρισε την πρωτοβουλία του προγράμματος Citizen Corps (Σώμα Πολιτών) , «οι ρόλοι των πολιτών έχουν γίνει πιο πολύπλευροι και προσαρμοσμένοι στις τοπικές ανάγκες."

    " Το πρόγραμμα Neighborhood Watch," εξήγησε ο οδηγός του Σώματος Πολιτών για τοπικούς αξιωματούχους" έχει αναζωογονηθεί για να αυξήσει τον αριθμό των ομάδων που εμπλέκονται στην πρόληψη του εγκλήματος και την εσωτερική ασφάλεια." Η USAonWatch, το εστιακό σημείο του Σώματος Πολιτών για όλες τις ομάδες Παρακολούθησης της γειτονιάς, έχει στην κορυφή της αρχικής σελίδας του, κάτω από τον τίτλο, Εγγράψτε στην Watch Groupσας, τις λέξεις: «Στρατολογήστε και οργανώστε όσο το δυνατόν περισσότερους γείτονες."

    Όσον αφορά το ίδιο μοτίβο που εκτυλίσσεται στην Ευρώπη, ο Δρ Munzertβεβαιώνει, «Είναι περίεργο, πριν να μας επιτεθούν τα περισσότερα από τα θύματα ήταν απλοί άνθρωποι που πίστευαν πως τα ανθρώπινα δικαιώματά τους ήταν εξασφαλισμένα." Αλλά αφού ανακάλυψαν πως ήταν στοχευμένοι και επικοινώνησαν με την αστυνομία και τις κρατικές υπηρεσίες, δεν τους δόθηκε βοήθεια. Συνεπέραναν ότι αυτό συνέβαινε επειδή οι οργανισμοί αυτοί δεν είχαν επίγνωση του εν λόγω προγράμματος, αλλά αργότερα ανακάλυψε ότι ήταν. Ο Δρ Munzert λέει ότι το βρήκαν αυτό "απολύτως παράξενο" και δεν μπορούσε να καταλάβει αυτήν την περίπτωση. Ο ίδιος περιγράφει, "Οι ίδιες ιστορίες ακούγονται για τα θύματα και σε άλλα μέρη της Ευρώπης όπως και στην Αμερική."

    Ποιες είναι αυτές οι ομάδες πληροφοριοδοτών πολιτών; Είναι ένα τμήμα του πληθυσμού που ήταν αναγκαίο για την οικονομική ελίτ για να δημιουργήσει μια σιωπηλή σοσιαλιστική επανάσταση. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κυριολεκτικά τα μέσα της δικής τους καταπίεσης. Μιλώντας για την επαναλαμβανόμενη χρήση της ελίτ των πολιτών ως μοχλούς για μια επανάσταση, ο Άλλεν τους περιγράφει ως «πιόνια, shills, μαριονέτες και θύματα σε μια ολιγαρχία από ελιτιστές συνωμότες που εργάζονται για να ενεργοποιήσουν την περιορισμένη κυβέρνηση της Αμερικής σε μια απεριόριστη κυβέρνηση με απόλυτο έλεγχο πάνω στις ζωές μας και την περιουσία μας. "

    Το ίδιο το πρόγραμμα αποτελεί μέρος ενός κινήματος προς μια σοσιαλιστική, μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η αντίσταση σε αυτή τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων» θα απαιτήσει την ίδια «αφοσίωση και προσπάθεια για να κερδίσει ότι χρειάστηκε να καταστρέψει τον Χίτλερ," δήλωσε ο Άλεν. Οι ελίτ έχουν κηρύξει τον πόλεμο σε όποιον βρεθεί στο δρόμο τους κατά τη διάρκεια αυτής της κίνησης. Αυτό περιλαμβάνει ανθρώπους που οι υπάλληλοί τους σε τοπικό επίπεδο έχουν εντοπιστεί ως ενοχλητικοί ή αντιστασιακοί.

    «Το ψέμα μπορεί να διατηρηθεί μόνο για το χρονικό διάστημα που το κράτος μπορεί να προστατεύσει τους ανθρώπους από τις πολιτικές, οικονομικές και στρατιωτικές συνέπειες του ψεύδους. Έτσι καθίσταται ζωτικής σημασίας για το κράτος να χρησιμοποιήσει όλες τις εξουσίες του για να καταστείλει τη διαφωνία, διότι η αλήθεια είναι ο θανάσιμος εχθρός του το ψέματος και ως εκ τούτου κατ 'επέκταση, η αλήθεια γίνεται ο μεγαλύτερος εχθρός του κράτους. "

    -Δρ. Joseph Goebbels ( υπουργός ναζιστικής προπαγάνδας)

    Περίληψη

    Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν μέχρι τώρα , υποδηλώνουν ότι η Αόρατη Κυβέρνηση, η οποία αποτελείται από έναν μηχανισμό διασύνδεσης των δεξαμενών σκέψης, τα ιδρύματα, την Wall Street, και την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ που έχουν αναλάβει την πραγματική κυβέρνηση για την οποία μάθαμε στα βιβλία της ιστορίας. Οι υποστηρικτές των μη θανατηφόρων όπλων, που έχουν εργαστεί με αυτές τις δεξαμενές σκέψης, έχουν εγκαθιδρύσει την εγχώρια χρήση αυτών των όπλων κατά των απειλών για την εθνική ασφάλεια, ως μέρος της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

    Η ενημέρωση αυτή προϋποθέτει περαιτέρω ότι εφαρμόζουν ένα δικτατορικό μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε στη Γερμανία και τη Ρωσία, πλήρως, με ένα τεράστιο δίκτυο πολιτών πληροφοριοδοτών. Αυτές οι ομάδες συμμετέχουν σε περιπολίες (συμμορίες Stalking), και άλλους τύπους παρενόχλησης εκ μέρους του κράτους που ελέγχονται τελικά από τους ανθρώπους του πλούτου.



    awakengr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ