• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

    ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ… Οι πρώτες σοκαριστικές εικόνες από τα πτώματα του αεροπλάνου της AirAsia (Βίντεο)

    Τουλάχιστον 40 πτώματα έχουν ήδη περισυλλεγεί από τη θάλασσα και προέρχονται από την μοιραία πτήση QZ8501 της Airasia που συνετρίβη της Κυριακή τα ξημερώματα στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ιάβας και Τζακάρτας. Σοκάρουν οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με γυμνά πτώματα να επιπλέουν.
    «Από τον στρατιωτικό ραδιοσταθμό έγινε γνωστό πως το πολεμικό πλοίο Μπουνγκ Τόμο περισυνέλεξε 40 πτώματα και ο αριθμός αυξάνεται. Είναι πολύ απασχολημένοι τώρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ινδονησιακού Πολεμικού Ναυτικού.
    Νωρίτερα, επιβεβαιώθηκε ότι τα συντρίμμια που έμοιαζαν με πόρτα αεροσκάφους και με τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης και εντοπίστηκαν σήμερα στη Θάλασσα της Ιάβας στην Ινδονησία, στην περιοχή όπου διεξάγονται οι έρευνες, ανήκουν «στο αεροσκάφος της AirAsia».
    Την ανακοίνωση έκανε ο Τζόκο Μουρτζατμόντζο, γενικός διευθυντής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας στο υπουργείο Μεταφορών.
    Φωτογραφίες από επιπλέοντα πτώματα μεταδόθηκαν από την τηλεόραση και συγγενείς των αγνοουμένων που έχουν συγκεντρωθεί σ” ένα κέντρο διαχείρισης της κρίσης στη Σουραμπάγια, ξέσπασαν σε κλάματα. Μερικοί λιποθύμησαν και χρειάσθηκε να τους προσφερθεί βοήθεια.
    «Πρέπει να είστε δυνατοί», έλεγε η δήμαρχος της Σουραμπάγια Τρι Ρισμαχαρίνι καθώς παρηγορούσε συγγενείς. «Δεν είναι δικοί μας, ανήκουν στον Θεό».
    οι πρώτες εικόνες από τα πτώματα του αεροπλάνου της AirAsia
    οι πρώτες εικόνες από τα πτώματα του αεροπλάνου της AirAsia1


    οι πρώτες εικόνες από τα πτώματα του αεροπλάνου της AirAsia2

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ