• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

    Πρωτοφανές ρατσιστικό έγκλημα - Αλλοδαποί μαχαίρωσαν έγκυο κοπέλα στα Πατήσια

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ 160 ΕΥΡΩ
    Πρωτοφανές περιστατικό φυλετικού και θρηκευτικού μίσους έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα στα Πατήσια όπου αλλοδαποί ασιατικής προελεύσεως (άγνωστο εάν πρόκειται για Αφγανούς ή Πακιστανούς) μαχαίρωσαν έγκυο κοπέλα λίγα μέτρα από το σπίτι της!


    Αλλοδαποί ληστές που είχαν στήσει καρτέρι στην οδό Φολεγάνδρου επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες για να τους αρπάξουν χρήματα και κοσμήματα.

    - Οι ληστές είχαν βάλει στο μάτι την αλυσίδα στο λαιμό της (πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για σταυρουδάκι)
    – Της επιτέθηκαν λίγα μέτρα από το σπίτι της 

    Οι δράστες κρατούσαν μαχαίρια.Όταν οι γυναίκες προσπάθησαν να αντιδράσουν ο ένας από αυτούς δεν δίστασε να καρφώσει το μαχαίρι που κρατούσε στην κοιλιά της μιας από τις δύο γυναίκες, φέροντάς της τρεις μαχαιριές!

    Η 26χρονη κοπέλα που δέχθηκε τη μαχαιριά είναι έγκυος. Το τραύμα από το μαχαίρι απειλούσε δυο ζωές.

    Οι αδίστακτοι δράστες άρπαξαν 160 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι της και μια αλυσίδα από το λαιμό της και έφυγαν τρέχοντας. Η φίλη της πανικόβλητη άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

    Ευτυχώς οι περίοικοι άκουσαν τις κραυγές και ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε την έγκυο γυναίκα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

    Από ένα θαύμα φαίνεται ότι το μαχαίρι δεν προκάλεσε ζημιά σε ζωτικό όργανο της κοπέλας ούτε και στο έμβρυο.

    Το τραύμα ήταν μάλλον ελαφρύ καθώς αν και χρειάστηκαν ράμματα η γυναίκα έφυγε για το σπίτι της.

    Από θαύμα δεν θρηνήσαμε δύο θύματα μαζί, και δεν είχαμε επανάληψη της τραγωδάις της δολοφονίας του άτυχου Μ.Καντάρη. Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό που καταδεικνύει την αγριότητα όλων αυτών των αλλόθρησκων Ασιατών που καταφθάνουν κατά χιλιάδες στη χώρα μας, και βγάζουν το θρησκευτικό και φυλετικό μίσος τους κατά των Ελλήνων γηγενών.

    Είναι πρωτοφανές να μαχαιρωθεί έγκυος κοπέλα τόσο αδίστακτα, αυτές είναι πρακτικές που εφαρμόζονται στις οροσειρές του Αφγανιστάν και του Δυτικού Πακιστάν, όπου πρόσφατα δεκάδες παιδιά δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ (πολλά τα έκαψαν ζωντανά" σε σχολείο στο οποίο εισέβαλλαν φανατικοί Ταλιμπάν.

    Δυστυχώς πολλούς από αυτούς τους έχουμε μαζέψει και εδώ, με κίνδυνο για όλους και για τα παιδιά μας. Παρεπιπτόντως δεν επρόκειτο περί απλής αλυσίδας, σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα φορούσε σταυρό, κάτι που εξόργισε τους αλλοδαπούς ληστές.


     Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ