• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

    Αλυσίδα με ανδρικό μόριο στο σχήμα του Σταυρού προωθεί η ράφτρα ο Tom Ford!

    Με τέτοιον γκόμενο που διάλεξε λογικό είναι να ονειρεύεται…!

    Ο διάσημος Αμερικάνος σχεδιαστής μόδας δέχεται τα πυρά της προκλητικής προώθησης εν μέσω Χριστουγέννων αλυσίδας που θυμίζει έντονα το χριστιανικό σύμβολο του Σταυρού, αλλά στην πραγματικότητα είναι πέος!
    cross



    Ο γνωστός ομοφυλόφιλος Tom Ford θεώρησε ότι πρέπει να σχεδιάσει αλυσίδα για τον λαιμό που φέρει ως κρεμαστάρι (!) ανδρικό μόριο. Η αλυσίδα «Κρεμαστό πέος» πωλείται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του γνωστού σχεδιαστή μόδας στην διόλου ευκαταφρόνητη τιμή των 790 δολλαρίων και διατίθεται σε ασήμι ή λευκό χρυσό 18 καρατίων.

    Τα επικριτικά σχόλια για την έμπνευση του σχεδιαστή δεν έλειψαν φυσικά, με τα μέσα ηλεκτρονικής δικτύωσης να κατακλύζονται από επιθετικά έως και υβριστικά μηνύματα για τον Αμερικανό σχεδιαστή, εξαιτίας της φανερής και εκούσιας ομοιότητας της απόδοσης του πέους με τον χριστιανικό Σταυρό. «Πως τολμάς να χρησιμοποιείς φαλλικό σύμβολο στον χριστιανικό Σταυρό! Είσαι προσβλητικός, ΣΚΟΥΠΙΔΙ! Πως τολμάς!», έγραψε χρήστης του twitter για την συνειδητοποιημένη επιλογή του 53χρονου μόδιστρου με καταγωγή από το Τέξας! «Ακριβώς μέσα στα Χριστούγεννα, ένας τρόπος για να πεις «χ@στε τον Χριστό», τον σωτήρα του κόσμου. Αυτό είναι αρρωστημένο. Απλά αρρωστημένο!», έγραψε άλλος χρήστης.

    Η αλυσίδα με τα κάκαλα βρίσκεται μάλιστα στην ενότητα «Πικάντικα Χριστουγεννιάτικα Δώρα» του ηλεκτρονικού καταστήματος του σχεδιαστή, ενώ μέρα με την μέρα οι αντιδράσεις για την εσκεμμένη ομοιότητα με τον Σταυρό των Χριστιανών πολλαπλασιάζονται.

    Ε.Μ.
    http://polemiko-imerologio.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ